Ülkemizde Alkol yasaklanmalı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
yasaklanmalı

Jetlak

Üye
Fazlası zarar her şeyi tadında bırakmak gerek...

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Beyin muhteşemdir ancak dengesini bozarsaniz dengesiz, zararli hatta ölümcül sonuçlara kapi açarsınız. İnsan ve toplum sağlığını zevklere kurban eden bir anlayış tasavvur edemiyorum. Ya havsalam küçük yada bazı insanlar kötü.

Rock_in_Rollx2

Rock_in_Rollx2

Üye
içeceğiz beyni dondurup konuşacağız

Aege

Aege

Üye
Yüzde 99'u müslüman olan bir ülkede alkol kullanımına bilinçli insanlar yetiştirmek ve insanların bilinçli olmalarını beklemek çok zordur.Ama yinede yasaklanmamalıdır,bilinçli insanın suçu ne ? Alkol zararlı olabilir ama bir zevk meselesidir.Ayrıca alkolün tamamen zararlı olduğunu söylemek de doğru değildir.Haftada bir veya iki kere makul ölçülerde içen insanlarda böbrek taşı görülmüyor,böbrekler temizleniyor,suyun geri emilimi kolaylaşıyor.

minoo

minoo

Üye
Yasaklanmamalı bence.

SHS

SHS

Üye
yasaklanmamalı!
Nefsine hakim olan, içmek istemeyen içmez..

minoo

minoo

Üye
Herkesin kendi iradesi var. Kimseye zorla içirmiyoruz.
İstemeyen içmesin. Ama içenlerin de özgürlüklerini elinden almasınlar.

Hasan

Üye
kırmızı şarap yararlıymiş.bir yerde görmüştüm azı yarar çoğu zarar yaziyordu.

Boşverin bunları alkol yasaklansın

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
zemzem suyu iciyorum ben

cardanadam

cardanadam

Üye
yasaklarla bu ülke bir yere varamaz isteyen içsin istemeyen içmesin daha düne kadar yasakmı vardı içen içiyordu içmeyen içmiyordu hem yasaklansa sanki bu adamlar içmiyecekmi yine içecekler bari bırakın adamların özgürlüğünü kısıtlamayın sonra her koyun kendi bacağından asılır herkez kendi hesabını verecek bize düşen sadece uyarmak olur yapar veya yapmaz gerisi ona kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt