Tavsiye ülke kodu farklı olduğu için güncelleme gelmeyen s3 kullanıcıları çözüm içeride

Sponsorlu Bağlantılar

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
ülke kodu farklı olduğu için güncelleme gelmeyen s3 kullanıcıları çözüm içeride
Evet arkadaşlar çok aradım ama sonunda buldum. Bu yöntemle bilgisayar kullanmadan telefonumuza 4.3 güncellemesini kuracağız.Öncelikle vereceğim programları indiriyorsunuz ha bu arada telefonda orjinal stock rom yüklü olmalıdır. Önce bu programı indirip çalıştırın program Çince ama çalıştırınca root yazan yere tıklayın daha sonra altta iki seçenek çıkacak soldakine tıklayın telefon kapanıp açılacak ve rootlanmış olacak.İlk adım böylece tamamlandı. Şimdi sıra geldi güncelleme alabilmek için telefonun csc kodunu değiştirmeye. Google Play den CSC Select programını indirip çalıştırın change CSC gibi bir seçenek olacak root izni isteyen kutucuğu işaretleyip alttaki butona tıklayın uyarı verirse ok deyip devam edin daha Sonra ekrana ülke kodları gelecek buradan TUR seçiyoruz. Bu adımdan sonra telefon kapanıp açılacak ve herşey sıfırlanacak. Geldik son aşamaya şimdi de bu programı yükleyip unroot seçeneği ile rootu kaldırıyoruz ve telefon kapanıp açıldıktan sonra güncellemeleri kontrol edip yüklüyoruz. Hayırlı olsun. Resim Yüklemek isterdim ama telden girdiğim için yapamadım.

storm_fb

storm_fb

Üye
kardeş bunları yapınca imeı falan kaybolmuyo dimi ? root atınca falan ?

Kit Kat

Kit Kat

Üye
kardeş bunları yapınca imeı falan kaybolmuyo dimi ? root atınca falan ?
Root atınca garanti kapsamı dışı kalır imei kaybolmaz.

Edit : Bazı romlarda imei bozulabiliyormuş oda romun okuyamadığından kaynaklı imeinize bişey olmaz yani.

Son düzenleme:
storm_fb

storm_fb

Üye
saol kardeş ALLAH razı olsun:tşk: bide 30 mb lık bi 4.3 e artı bi güncelleme gelmiş ama bize gelmedi telefona yani... bunları uygularsam gelirmi bir bilgin varmı ?

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş ALLAH razı olsun:tşk: bide 30 mb lık bi 4.3 e artı bi güncelleme gelmiş ama bize gelmedi telefona yani... bunları uygularsam gelirmi bir bilgin varmı ?
Kardeş eğer telefon 4.1.2 ise olur ama 4.3 yüklü ise maalesef bu yöntem 4.3 te olmuyor

Üst Alt