serdar_gs
Üye
-
Konu Sahibi
-
Turkcell Duymasın Döver BiziBence bakan haklı ne Turkcell ne diğerleri kimse hava atmasın reklamlarda yok Türkiye'nin %97 si çekim alanı falan filan her hattın çekmediği bir sürü yer var. Bakanın dediği gibi anca reklamlarda hava atıp yarışıyorlar
Bakanımız hakkımızı arayacakBakan haklı ama ya bakmayanlar ne olacak, yine olan bize olacak...
O Zaman Şehir Dışına Çıkmamişsin Ben Ankaranın Göbeğinde -1 e İniyorum Sadece Turkcel Çekiyor Asansöre Biniyorum Diğerleri İptal Turkcel 2 4 Kademede Git Gel Yapıyor Ayrıca Turkcell HD Ses Kalitesi SunuyorTurkcell'in Diğerlerinden Çok Bir Farkını Göremedim Ben...
Ben aveada şimdiki adı ile turk telekomda ne önce ki telefonum not 3 te ne de şimdi telefonum g4 te hiç 3g çekimi görmedim en fazla ''h veya h+'' görüyorum. Yaşadığım şehirde Konya ortalama 1.5 milyon nüfusu var. İşim gereği bir çok ile gittim yine aynı şekilde. 3g alt yapısı bile çok yetersiz iken 4.5g nasıl olacak cidden merak ediyorum
Evetkonya merkezmi ortaammm
Ben memnun değilim. Annemin Turkcell benim evde zar zor çekiyor benim Avea normal çekiyor. Turkcell çeken yerde benim hat çekmiyor. Yani alt yapı yetersiz ama tarifeler ücretler bol kesedenKonyada şanslıyızya. Benim aile İstanbulda. İstanbula gidince cepten nete zar zor girebiliyorum.
Ben memnun değilim. Annemin Turkcell benim evde zar zor çekiyor benim Avea normal çekiyor. Turkcell çeken yerde benim hat çekmiyor. Yani alt yapı yetersiz ama tarifeler ücretler bol kesedenGerçi bu aralar herşey zamlı Türkiye'de. Dolmuşa otobüse zam gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?