Ulan bu bayram yine iyi para kaldırdık :D

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
250 :tl: :pro:

MrExpert

MrExpert

Üye
Azmış :kıskıs:

ismail

ismail

Üye
BENİM babam benden para almaya çalıştı :zong:

iOSait

iOSait

Üye
En fazla bende var galiba

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
2 kişi verdi 70 kağıt oldu :gul:

iOSait

iOSait

Üye
Ama ala bi 200-300TL filan lazm pc veya telefon alcam siz olsaniz hangisini secerdiniz

ismail

ismail

Üye
Ne aradığına bağlı :)
Benim gibi oyun ve uygulama meraklısı değilseniz ama nette dolaşmayı falan seviyosanız Nokia lumia serisi size göre :)

Eğer oyun ve uygulama merakınız varsa Android veya Ios size tam olacaktır :)

iOSait

iOSait

Üye
Ne aradığına bağlı :)
Benim gibi oyun ve uygulama meraklısı değilseniz ama nette dolaşmayı falan seviyosanız Nokia lumia serisi size göre :)

Eğer oyun ve uygulama merakınız varsa Android veya Ios size tam olacaktır :)

Yok abi androidçiyim ben s advance var ama berbat bi telefon gb var telefonda jelly bean stabil degil igrenc bir tlefon degistirmek istiyorum elimde tahminen 1200 tl gibi bir para olacak pc mi alasam telefon mu diye dusunuyorum xperia z veya yeterse s4 dusunuyorum

-Emre

-Emre

Üye
Yok abi androidçiyim ben s advance var ama berbat bi telefon gb var telefonda jelly bean stabil degil igrenc bir tlefon degistirmek istiyorum elimde tahminen 1200 tl gibi bir para olacak pc mi alasam telefon mu diye dusunuyorum xperia z veya yeterse s4 dusunuyorum

Eger okuyorsan ve yurtta kalıyorsan telefon ya da tablet al.

ismail

ismail

Üye
Açıkçası çokta bilgim yok kabataslak biliyorum ;)
Ama andoridde samsungun s4ü sonynin zsi htc nin one'u lider sanırım :)
Sende biraz daha bulmaya çalış ve bunlardan birini seç :)
Sonra gene pişman olma :)

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
allah allah benim akrabalar bugta heralde hiçbiri para vermedi allahtan babam 25 verdide elime harçlık geçti benim akrabalarmı anormal sizinkilermi anlayamadım ben hayatımda bayramda 100ü geçtiğimi görmedim :D

iOSait

iOSait

Üye
allah allah benim akrabalar bugta heralde hiçbiri para vermedi allahtan babam 25 verdide elime harçlık geçti benim akrabalarmı anormal sizinkilermi anlayamadım ben hayatımda bayramda 100ü geçtiğimi görmedim :D

Aslinda harclik vermemek yanlis birsey her buyugun harclik vermesi lazim :D

iOSait

iOSait

Üye
Ben sulaleyi dolastim milyarlar oldu

abandonware

abandonware

Üye

ipad'ler ucuzladı bu ara.. ipad almak fena bir fikir olmaya bilir

Üst Alt