Ujfalusi: "Anti-Madridista'yım"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
Ujfalusi: "Anti-Madridista'yım"
Galatasaray'ın Çek stoperi Tomas Ujfalusi, Real Madrid'e karşı pes etmeyeceklerini ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerine karşı Atletico Madrid günlerinden beri ayrı bir motivasyon duyduğunu söyledi.



Galatasaray'ın Çek stoperi Tomas Ujfalusi, ülkesi basınına Galatasarya'ın son durumuyla ve Real Madrid eşleşmesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Real Madrid'in oldukça güçlü bir rakip olduğunu belirterek, kendisini Anti-Madridista olduğunu söyledi.

"ANTİ MADRIDISTA'YIM"

Galatasaray'dan önce Real Madrid'in en büyük rakiplerinden Atletico Madrid'in formasını giyen Ujfalusi; "Atletico'dayken Real Madrid'e karşı büyük bir motivasyonla oynardım. Ben taraftarım. İyi bir Anti-Madridista'yım." diyerek sözlerine başlayan Ujfalusi, Cristiano Ronaldo hakkında da konuştu. Ronaldo'nun şu an dünyanın en iyilerinden biri olduğunu ancak en iyisi olmadığını belirten Ujfa; "Messi'ye bir müdahale yaptığımda ve bileği o hale geldiğinde insanlar çok korkmuştu. Ne yazık ki Messi sakatlandı ve 10 gün boyunca antrenman bile yapamadı. Kimse o dönemde benim kadar üzülmemiştir" diyerek sözlerine devam etti.

"HEMEN PES EDECEK KARAKTERDE DEĞİLİZ"

"Fatih Terim çok sert bir takım yaptı. Bu yeni bir takım, kalitemiz var, Madrid'e karşı öyle hemen pes edecek karakterde değiliz." diyerek Sneijder'in tam da ihtiyaçları olan türde bir oyuncu olduğunu dile getirdi.
"Drogba ve Sneijder'i herkes çok iyi tanıyor. Diğer yandan Real Madrid'e karşı sürpriz yapacak oyunculara da sahibiz" diyerek G.Saray'ın kaliteli bir takım olduğunu söyleyen Ujfalusi, Aletico Madrid taraftarlarına sevgilerini göndererek sözlerine son verdi.
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
adam doru sölemiş
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

___kaptan___
Cevap
0
Görüntüleme
472
___kaptan___
Kdr05
Cevap
3
Görüntüleme
373
Kdr05
Cevap
0
Görüntüleme
342
Kdr05
Kdr05
Cevap
1
Görüntüleme
366
hikmet366


Üst Alt