G.Saray'ın 11'i belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
G.Saray'ın 11'i belli oldu
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Real Madrid'e karşı oynatacağı 11 belli oldu.



Galatasaray'ın Real Madrid ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçının ilk 11'i belli oldu. Fatih Terim sürpriz olarak Engin Baytar'a ilk 11'de yer verdi, Semih Kaya'yı ise yedek oturttu. Galatasarayayrıca Real Madrid karşısına 8 yabancıyla çıkacak.

Milliyet'in iddiasına göre Galatasaray'ın ilk 11'i; Muslera; Eboue, Chedjou, Dany, Riera; Melo, Selçuk, Engin; Sneijder; Burak Yılmaz, Drogba

Real Madrid'in muhtemel 11'i: Casillas, Arbeola, Ramos, Pepe, Carvajal, Khedira, Modric, Ronaldo, Bale, Isco, Benzema.

SAAT: 21:45
STAT: TT Arena
YAYIN: Star TV
HAKEM: Mart Clattenburg

TERİM: "GRUPTAN ÇIKARIZ"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatirh Terim, "Real Madrid ile daha önce karşılaşmıştık ve yendik. Bu sefer de yenebiliriz. Bu gücümüz var. Yeneceğimizi umut ediyorum. Grubun en tanınmış popüler takımları Real Madrid ve Juventus. Ancak biz deneyimli bir takımız, benim de bu tür maçlarla ilgili deneyimim var. Bizim gruptan çıkma şansımızın yüksekolduğunu düşünüyorum." diye konuştu.

DEVLER LİGİ GOLCÜSÜ BURAK

Burak Yılmaz, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geçen yıl forma giydiği 9 karşılaşmada 8 gol atma başarısı gösterdi. 'Devler Ligi'ndeki ilk golünü İstanbul'da oynanan ve 1-1 sonuçlanan CFR Cluj maçında atan Burak Yılmaz, ardından CFR Cluj'u deplasmanda 3-1 yendikleri mücadelede üç gol birden kaydederek 'hat trick' yaptı. Türk Telekom Arena'da İngiltere'nin Manchester United ekibi karşısında 1-0 kazanılan maçın tek golünü atan milli futbolcu, Braga'yı da boş geçmedi. Burak, Galatasaray'ın Portekiz'de 2-1 kazandığı maçta takımının ilk golüne imza atan isim oldu.

DANY MEYDAN OKUDU

Galatasaraylı Dany Nounkeu, Real Madrid'e karşı favori olduklarını söyledi. Dany, "Bence bu maçta favori kesinlikle G.Saray. Çünkü maçı evimizde oynuyoruz. Türk Telekom Arena’da taraftarın desteği ile birlikte kazanacağız. Real Madrid tabii ki iyi takım ama favorinin G.Saray olduğunu düşünüyorum. Nedeni de bizim de çok iyi takım olmamız. Her şeyimizitaraftarımızla birlikte vererek bunu başaracağız" diye konuştu.

BRUMA 11'DE OLMAYACAK

Tecrübeli teknik adam, Antalyaspor karşısında 30 dakika şans verdiği Bruma'nın 90 dakika oynayacak bir kondisyonda olmadığını söylerken, "Bruma'nın malesef 90 dakikalık durumu yok şuan. Her geçen gün daha iyiye gidiyor ama ona bir Milli takım arası daha iyiye gidebilir. Hocalarıyla dakonuştum fiziki olarak 90 dakikayı çıkarması mümkün değil." açıklamasını yaptı.

ANCELOTTI DÜŞÜNCELİ

Marcelo ve Fabio Coentrao'nun sakatlığında İtalyan teknik adam bu bölgede ligde oynadığı son 2 maçta Nacho Gonzalez'i oynattı. Fakat Alvaro Arbeola'nın takıma dönecek olması ve İspanyol oyuncunun sağ ve sol bekte oynama seçeneği Ancelotti'yi düşündürüyor. Alvaro Arbeola'nın oynaması durumunda Carlo Ancelotti sağ bekteki Carvaljal veya sol bekte forma giyen Nacho ikilisinden birini yedek kulübesine yollayacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: arslanla ve .Kerasus.


Üst Alt