ultrasulo
Üye
uğur akkurt ve x.gamex 7 kontüre 100 mb inanmayın
arkadaşlar dün aksam ben sifre alıcaktım arkadaştan telefonuna kontr atmamı söledi bende attım ancak kontr transfer limiti dolmus arkadaşın benle ilgili bi durum değil onun hattının dolmus bu yüzden atamadım sonra başka bi numaradan kontr isticem dedi sen ona yolla dedi tmm dedim kabul ettim aradan yarım saat geçti tmm kardeş ben sana güveniyorum dedi bi sifre verdi al yükle eve gidince isterim dedi sifre 2 mblık cıktı ve ben herzmn telefondan internet kullanan birisiyim turkcellden internet paketleri alıyordum hep 100 mblık anca yetiyordu 2 mb 1 ay boyunca kullanmak zorunda kalıcam ve yetmicek bu yüzden en az 100 kntrumu harcıcam pardon falan dedi sonradan bi sifre daha verdi al kardeş ödeşelim dedi o sifrede hatalıymış başka bi telden denedim söledim hatalı olduğunu işte seni denedim kontru atmıcaktın dimiii falan dedi cıldırdım.resmen sallıyor kafadan sifre tutarsa kontru alıyor tutmazsada umursamıyor ve ayrıca 2 üyelik adı var x.gamex ve uğur akkurt kimse alışverş yapmasın arkadaşlar pişman olursunuz ben cok pişmanım gerçekten ve işte bişey yapamam 1 sifre veriyim 2 sifre veriyim falan diyor simdide ileti geçmişinde kayıtlı konusmalar ileti geçmişini bulursam yayınlıcam eğer bu işi yapıyorsa böle bi sorun olursa düzeltmesi gerek ama cabaladığı yok