uğur akkurt ve x.gamex 7 kontüre 100 mb inanmayın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ultrasulo

Üye
    Konu Sahibi
uğur akkurt ve x.gamex 7 kontüre 100 mb inanmayın
arkadaşlar dün aksam ben sifre alıcaktım arkadaştan telefonuna kontr atmamı söledi bende attım ancak kontr transfer limiti dolmus arkadaşın benle ilgili bi durum değil onun hattının dolmus bu yüzden atamadım sonra başka bi numaradan kontr isticem dedi sen ona yolla dedi tmm dedim kabul ettim aradan yarım saat geçti tmm kardeş ben sana güveniyorum dedi bi sifre verdi al yükle eve gidince isterim dedi sifre 2 mblık cıktı ve ben herzmn telefondan internet kullanan birisiyim turkcellden internet paketleri alıyordum hep 100 mblık anca yetiyordu 2 mb 1 ay boyunca kullanmak zorunda kalıcam ve yetmicek bu yüzden en az 100 kntrumu harcıcam pardon falan dedi sonradan bi sifre daha verdi al kardeş ödeşelim dedi o sifrede hatalıymış başka bi telden denedim söledim hatalı olduğunu işte seni denedim kontru atmıcaktın dimiii falan dedi cıldırdım.resmen sallıyor kafadan sifre tutarsa kontru alıyor tutmazsada umursamıyor ve ayrıca 2 üyelik adı var x.gamex ve uğur akkurt kimse alışverş yapmasın arkadaşlar pişman olursunuz ben cok pişmanım gerçekten ve işte bişey yapamam 1 sifre veriyim 2 sifre veriyim falan diyor simdide ileti geçmişinde kayıtlı konusmalar ileti geçmişini bulursam yayınlıcam eğer bu işi yapıyorsa böle bi sorun olursa düzeltmesi gerek ama cabaladığı yok

• Beğen
Tepkiler: bestik95

ugur akkurt

Üye
X.gamex benim arkadaşm,ben ona önerdm bu sıteyi.ayrıca müşterilerim benim ne kadar güvenilır olduğumu bilir,ne yapmaya çalştığını anlayamıyorum

ultrasulo

Üye
    Konu Sahibi
hakkımı arıyorum hakkımı nsl düzelticeksin bu yaptığı simdi yalanmı bu yazdıklarım ?

ugur akkurt

Üye
Bundan daha önce 2arkadaşa 2mb çkmştı onlara birer şfre hediye ederek helalleşmstm fakat senin bana yaptığn çok ayıp benden 20 kontor gondermemi istiyorsun,

Symbiont

Üye
akkurt şikyet edildin tekrar

ultrasulo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu durumu düzeltmeni bekliyorum bu işi yapıyorsan cözümünü bulman gerekir snn 2mb cıktı sifre verdik diyosunda o sifreyi giremiyosun anladınmı? bnada verdin 2. sifre yanlış sifreymiş

ugur akkurt

Üye
Sana 1ay sonra kullanablmen içn bı şfre wermeyi kabul ettm ama sen istemedın,daha napaym.benden kontor istiosn,olur mu öyle şey

ultrasulo

Üye
    Konu Sahibi
ben

--------------- Ekleme ---------------

suanı düsünüyorum suan napacaksın 1 ay boyunca ben snn yüzünden magdur oldum ve insallah baskaları olmıcak

Symbiont

Üye
Zaten İnanmıyoruz dostum 3 defa şikayet ediyorum ama bu sefer ban sebei çıktı sanırım

ultrasulo

Üye
    Konu Sahibi
suanı düsünüyorum suan napacaksın 1 ay boyunca ben snn yüzünden magdur oldum ve insallah baskaları olmıcak

ugur akkurt

Üye
Zaten İnanmıyoruz dostum 3 defa şikayet ediyorum ama bu sefer ban sebei çıktı sanırım

anlayamadm.

Ben işime devam edeceğm oyununa gelmiceğm

Symbiont

Üye
Dolandırıclığa Devam Yani

ugur akkurt

Üye
Benim kimseyi dolandrdğm falan yok......

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bende sattım ancak 1oo mb lı arkadaş yükleyecek ancak bazı sorunlardan kontorü göndermedi neyse paylaşmak istedim , kimse bana güven sağlamadan şifre istemesin lütfen bende mağdur oldum , sözünde durmuyorlar ya yazık

X.gamex

Üye
Benim de daha önce oldu senin gibi ama dert etmedm hatta 1aydır kontorumu gondermeyen biri bile var hala bekliyorum fakat 2mb çktı die bi kişinin yaptklarına bak

Sülo sen 2mb çktı diye hakkım gtti diosun ama bu durum hala turkcellden normal sekılde paket almana engel olmaz,bence senin amacın uğurun satışlarını kötülemek ama merak etme biz bu işi uğurla ortak bisekilde ve kmsenin hakkını yememeye çalışarak yapıyoruz,senin yaptığın ise utanç verici 2mb çktı die uğuru maxicepe sikayet edip attırdın.ama sonuçta o 2mbyi de kullandn diosun ki 1ayım boşa gtti,gt o zaman turkcellden al,inşallah uğurun üyeliğini kısa sürede geri getirecek bişe yaparsn

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
arkadaşım çok olay geçti benim de ama unuttum göz yumdum hediyem olsun dedim geçtim yüzüne ona bile cevap atma tenezzülünde bile bulunmadı maalesef , ben kişiliğine veriyorum kendisi düşünmeli , ben ne 100kontorle ölürüm ne de adamlığımı yitiririm...
Diğer konuya gelince de 5010a gönderilen şifreler bir hat için yıllık sadece 2kez alınabiliyor , 2mb çıktıysa pakette hakkını yitirir ancak , 35kontore 100mb alma fırsatını kaçırmaz diye biliyorum, iyi forumlar hepinize

X.gamex

Üye
Bende öle diyorum ama sülonun umrunda deil ayrıca 2mb çktığı içn bıde 30kontor istiyomuş uğurdan,nası iş bu yani

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
bilirim bu konuları bende yaşadım , ben baştan söyledim ne çıkarsa , düşük çıkmış bana artistlik yapıyor üstüne bi de küfür, bi de maxicep in özel mesaj kısmında varsa da foruma koyarım sorun değil - arkadaşınız başta şu miktar çıkarsa karışmam dedi mi demediyse biraz suç onda gibi , böyle konularda alıcıya sattığın malın herşeyini kusursuz söylenmesi gerek ,

X.gamex

Üye
Haklısn o konuyu tam blmiyorum ama suçlu olan kışi sulodur uğuru maxicepten attırmaya çalışıyo,sırf kendine 2mb çktığı içn,ona 2mb çkmasının tek zararı 1hakkını yitirmş olması ama zaten turkcelden alıyomuş o zaman onun içn zarar yok hatta 2mbyi kullandığı içn küçuk bi kar elde etmş oluyo ama sulo bu durumda bile uğurdan 30kontor istiyo uğur kabul etmeynce şikayet ediyo,olacak iş değil bu

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
2mb çıktı diye karşı kişiden 3o kontor istemesini doğru bulmuyorum , dediğim gibi aralarında şu çıkarsa kabul diye sonra dan kıvırtma laf atma diye birşey varmıydı bu sorunun altında bu dediğim başlık yer alıyor daha fazla da bilmiyorum yorum yapmak istemiyorum !.. kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt