UFOlara inanıyormusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

UFOlara inanıyormusunuz?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thebora

Üye
    Konu Sahibi
UFOlara inanıyormusunuz?

Arkadaşlar,sizce ufo gerçekmi?Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hayır kesinlikle inanmıyorum ve saçma buluyorum....

ayrıca eğer olsalardı bi şekilde bize Kur-an ı kerim de ya da peygamber efendimiz HZ. Muhammed tarafından bildirilirdi die düşünüyorum.....

ben hiç öyle bi bilgi görmedim......

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
bence vardır
kutahya porselenin yeni tabaklarından cok guzel ufo oluyo :D

şaka bi yana
ateş olmayan yerden duman çıkmazmış
inanıyom ben

__Midas__

__Midas__

Üye
biz annemle çiftliğe gitmiştik ,beraber bi akşam yürüyüşünde görmüştük,(5 yıl falan oluyo) inandım ondan sonra,.

omayra

Üye
Sadece bu dünyanın olduğu da yazmıyor kutsal kitabımızda. Aksine, 18.000 alemden söz ediliyor. Ben de inanıyorum evrende yalnız olmadığımıza ama bizi ziyaret ettiklerine dair kesin ve inandırıcı bir delil de var mıdır yok mudur bilemem, kafayı bununla bozmuş insanlar komik geliyor bana. Ama en çok uzaylılara taş atan amcaya gülerim, tek geçerim onu :D

jöly

Üye
ben de inanmıyorum...gözümle görmeden de asla inanmam..

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
olabilir

karides

Üye
Evet, güzel bi konu. Öyle ki insanlığın varoluşundan bu yana tartışılmış bir meseledir bu konu.
"Dünya hariç olmak üzere, yaşam formlarının bulunduğu başka bir gezegen olduğuna inanıyor musunuz?" sorusuna kimse kesin bir cevap veremez. Ancak "ziyaretçilerimiz olduğuna inanıyor musunuz" sorusuna cevabım kesinlikle hayır. Çünkü gelen olsaydı; emin olun ki hiçbir şekilde amacı araştırma yapmak olmayacaktı. Geliş amacını anladınız sanırım.
Hatta size şöyle bir olay anlatayım. Güney şehirlerimizden birinde, şehrin Valisi (şehire özellikle yabancı turist çekebilmek amacıyla, uluslararası bir reklam faaliyetine dönüştürülmek üzere) genel idare kurulu toplantısında ufo fikrini ortaya atmış ve bunun için de ünlü bir reklamcıyla anlaşma teklifini kurula iletmiş. Ancak daha sonra başka sebepler nedeniyle bu fikir hayata geçirilememiş. Anlayacağınız (ve herkesin tahmin edeceği üzere) bu aslında milyon dolarların dönebileceği büyük bir rant kavgasından ötee gidememektedir. Bildiğim kadarıyla bu rant pastasının büyük bölümünü İSVEÇ ve ABD paylaşmaktadır. Gelen UFO nedense bu ülkeleri seçmekte ve hep bu ülkelerin ufuklarında görülmektedir(!)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
evren sonsuz.. olabilir.. zaten varlığını kabul etmek islama da aykırı değil.. Omayra nın dediği gibi 18.000 alemden kuran da bahsediliyor..

UndeRqRo.uNd

Üye
karides söyliyeceklerimin çoğunu söylemiş tabrikler.
Amerikan oyunları bunlar.

cllgr

cllgr

Üye
ispat edemediğin şeyi inkar etmek en kolay yol.bence bu aklımızın alamıyacagı kadar büyük evrende yanlız olmadıgımızı sanıyorum.ama bu işide abartıp rant saglıyanlar var tabiki.herşey bilimlede açıklanmıyor,çözemediğimiz daha çok şeyler var.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İnanmıyorum tabiki. :P

DefectoR

Varlıkları ıspatlanmış cisimler ufolar bu sebeple inanmamak için bi sebep görebiliyormusunuz?

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
evet son noktayı koyuyoz :p

thebora

Üye
    Konu Sahibi
Varlıkları ıspatlanmış cisimler ufolar bu sebeple inanmamak için bi sebep görebiliyormusunuz?
gökten gelen yabancı cisimlerin tarihi,eski Mısır yazıtlarına kadar dayanıyor...

SALVADORE

SALVADORE

Üye
Sadece bu dünyanın olduğu da yazmıyor kutsal kitabımızda. Aksine, 18.000 alemden söz ediliyor. Ben de inanıyorum evrende yalnız olmadığımıza ama bizi ziyaret ettiklerine dair kesin ve inandırıcı bir delil de var mıdır yok mudur bilemem, kafayı bununla bozmuş insanlar komik geliyor bana. Ama en çok uzaylılara taş atan amcaya gülerim, tek geçerim onu :D

:spr :spr

karides

Üye
Bakın, burada gözden kaçırılan bir mesele var. Kutsal kitabımızda 18.000 alemin varolduğunun yazdığı doğrudur. Buna bir diyeceğim yok; ama şunu kabul etmem. Bu varlıkları hiçbirisi Dünyaya gelmedi. Bu kadar da net söylüyorum. Çünkü ;
Ben (dost veya düşman hiç farketmez) yabancı olsam genel bir tarama yapıp, dünyanın en güçlü ülkesini GİDİLECEK YER OLARAK EN SON SEÇERDİM. Çünkü ben Dünyaya ne kadar yabancıysam, Dünyada bana o kadar yabancı olurdu. İşin ucunda yakalanıp ölmek var sonuçta. Nispeten daha gelişmemiş ülkelere giititğimi düşünelim. Amacım ne? Araştırma yapmak mı? Peki neden? 30 senedir ben neyin araştırmsını yapıyor olabilirim?Ya da (mısır medeniyetinden bahsediliyor) 5000 senedir ben neyi araştırıyorum ve 5000 senedir niye insanlarla temasa geçmiyorum? Bu sorular bence başlı başına mantıksız.

Ayrıca aynı kaynakları kullanabilecek, Meksika'daki İNKA ve MISIR medeniyetlerinin pramit mimarileri birbirini tutmamaktadır. Öyle ki, bırakın Mısır'ı Sudan'daki pramitlerin bile mimarisi Mısır'ınkine benzemez. Madem insanoğluna bu mimariyi biri gösterdi; neden o zaman yer yüzünde aynı dönemde yaşayan o dönemin büyük medeniyetlerinin mimarileri birbirnden farklı? Bu sorunun cevabı basit. O da; aslında bu insanlara bunu kimse göstermedi ve kendi medeniyet seviyeleri kendi mimari ve sosyal anlayışlarırnı geliştirdi.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
cnntürkde uzaylılarla ilgili program yayınlanmışdı piramit taşları 10.000km yakında küçük dahi taş olmadığı gibi, mısırlılar ne yapsa en basidinden mağrada bile kendilerinin yapdıklarına dair çizelgeler var ama piramitte yok
ayrıca eski insanlar çok güçlüymüş deniyor
bugün en büyük teknoloji ile o piramit yapılacak gibi değil
birde piramitin içinde mumya vs birsey yok boş bir oda kimse giremiyor oksijende yok içinde
piramit insan gözüyle görülmeyen çok büyük bir ışık saçıyor ve bu ışık tam olarak meridyenlerle eşit (uzaylıların) bu ışık ile yollarını bulduklarını belirttiler

beniz
taşların tek birtanesi 20 ton en güçlü insanı getir istersen gorili 10 tanesi tek bir taşı 3. basamağa koyamaz
Piramitlerin içerisinde ultra sound, radar, sonar gibi cihazlar çalışmamaktadır. 12 tane bilimadamı hayatını kaybetmiş
izlediğim ve duyduğum bu uzaylılara bağlıyorlar
ama kesin olarak inanıyorum demiyorum olabilirde olamazda:)

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
hayır kesinlikle inanmıyorum ve saçma buluyorum....

ayrıca eğer olsalardı bi şekilde bize Kur-an ı kerim de ya da peygamber efendimiz HZ. Muhammed tarafından bildirilirdi die düşünüyorum.....

ben hiç öyle bi bilgi görmedim......

Evet tabiki var. Kuran da tabiki açık açık gök yüzünde gezen cisimler göreceksiniz onlar ufodur diye yazmaz taktir edersin ki:cool . Ama insanın yanlız olmadığı açık olarak gösterilmiş. :spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt