KayraBey
Üye
Bilgi fışkırıyor mübarekAslında mesaj gayet açık. Biz çok zekiyiz ve hammademiz ineklerdolayısı ile inekler bizim dünyadaki en sevdiğimiz varlık
Uzaylıların rengi beyazdır. o beyaz renk ineklerin memelerinin iç kısmından gelmektedir... alınan organ işte bu.
uzaylılara cilt-deri yapılıyor
uzaylılar bizim süt kardeşimizAslında mesaj gayet açık. Biz çok zekiyiz ve hammademiz ineklerdolayısı ile inekler bizim dünyadaki en sevdiğimiz varlık
Uzaylıların rengi beyazdır. o beyaz renk ineklerin memelerinin iç kısmından gelmektedir... alınan organ işte bu.
uzaylılara cilt-deri yapılıyor
Dedektif gadget iş başındaBilgi fışkırıyor mübarek
bi bakıma öyle de denebiliruzaylılar bizim süt kardeşimiz
bundan 4-5 sene önceydi bizim burada ana caddeye inen yolun karşısında bir dağ var ama uzak değil yüz metre ilerisi ana yol yoldan Diğer tarafta yüz metre sonra dağ var akşam üzeriydi 5-6 gibi güneş batmıştı Aslında 4 arkadaş gezerken birden belirdi dağın üzerinde 3tane yan yana ışık vardı sarı beyaz ve sarıydı galiba ikilemde kaldım şuan çünkü bu olayı yaşadıktan sonra pek anmadım hatirlayamadim rengini ama sarı olduğuna eminim 3 rengin 2si sarı ortadaki beyazdı sonra beyaz 2tane sarı bir tane oldu bu bi kaç kez devam etti arkadaşlarım uçak vs dedi bana Bize o kadar yakın mesafede uçaK olma ihtimali yoktu helikoPter de olamazdı ne ses ne bişey ve kısa süre sonra uzaklaştı ve kayboldu!south parkın bir kaç bölümünde uzaylıların inekleri kaçırdığı ve içlerini dışlarını çıkarıp katlettikleri konu edinilmiştir..
hayvanın yumuşak kısımlarının alındığı sahnelenmiştir. bunun gibi daha pek çok senaryolar var..
Dedektif gadget iş başında
bi bakıma öyle de denebilirkaptan sen ufo gördüm demiştin nasıl gördün tarif edermisin?
Yalnız o 18.000 alem öyle gezegen galaksi olarak değil. Misal insan bir alem, cinler bir alem, balıklar bir alem, karınca bir alem. Bu şeklinde uzar gider bu.18000 bin alem olduğunu hatırlatayım biz saysak 5 tane sayarız geri kalan 17995 alem nerde bilinmiyor
helal be öğretmenim olurmusunEinsteinin sözünü yanlış yorumlamışlar. ışık hızını geçersek geçmişi görebiliriz, ancak geçmişe gidemeyiz. Şunu söyle yorumlayalım, Biz güneşin 8 dakika öncesini görüyoruz aradaki mesafeden dolayı. O zaman güneşte dünyanın 8 dakika öncesini görüyor. Bunun sebebi ışık hızıdır, Dünyadan gelen ışığın güneşe 8 dakika sonra varmasıdır. Biz eğer güneşe bir anda ışınlanıp (ışık hızını geçip) güneşe gidersek, dünyanın 8 dakika geçmişini göreceğiz. Ama geçmişe gidemeyiz, sadece görürüz. Bunu güneş değil de daha uzak bir yer için söylersek, mesela 100 ışık yılı uzaklıktaki bir mesafeye bir anda ışınlanıp dünyaya bakarsak, dünyanın 100 yıl öncesini göreceğiz.
Bir kelime yüzünden anlam değişmiş.hocam onu demiyorum evet bizde uzaylıyız ordaki kastım bildiğimiz uzaylı hani televizyonda gördüğümüz ufoyla gelenler. Kuranda bile yazıyor biz sadece insanları ve cinleri ibadet etsinler diye yarattık Kuranda ufoya uzaylıya dair bilgiler geçmiyor
gerçekleri konuşan biri daha. oh be..Sizler ki ufoyu kanlı canlı varlık olarak mı düşünüyorsunuz?Nedir UFO, Unidentified Flying Object-Tanımlanamayan Uçan Cisim Bu cisim "herşey" olabilir, ağaçtan yaprak düşer, yaprak olup olmadığını kestiremediğim için tanımlanamayan uçan cisim-UFO! derim. 5 sayfayı da okudum, birkaç yanlış gördüm, uzay dünyaya sahip değildir, sahiplikten bahsediyorsanız evren dünyaya sahiptir diyebilirsiniz, uzay dünyanın atmosferi dışında evrenin kalan kısmına verilen isimdir, fakat ayda bulunan astronot uzaylı mıdır, bilmiyorum tartışma konusu olabilir. Anlamadığım bir nokta var, Kuran'da uzaylılarla ilgili ne deniyor bilmiyorum, fakat bu uzaylılar neden insanoğlundan daha akıllı olmak zorunda? Neden bizi işgal edecekler? Şimdi de yeni bir program yapıyorlar Discovery Channel'da, uzaylıların sırrını çözmek'ti sanırım adı(artık izlemediğim için hatırlamıyorum) ve bunun gibi birçok program daha yapıyorlar, bunların bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum, bundan önce buna benzer bir yazı daha yazmıştım başka bir konuya, bunca gerçekle alakası olmayan sonuçların araştırıldığı deneyler, onca maliyet, bana şu klasik sözü hatırlatıyor "Bunlar Amerika'nın Oyunları"
cinleri göremeyeceğimize göre olamazBir kelime yüzünden anlam değişmiş.
Sadece cinleri ve insanları yarattık denmiyor.
"Ben cinleri ve insanları, sadece bana kulluk etsinler diye yarattım" deniyor.
Uzaylılar cinler olamaz mı peki?
Uzaylıları görebileceğimizi kim söyledi?cinleri göremeyeceğimize göre olamaz
Ama ufo gördüklerini iddia ediyorlarUzaylıları görebileceğimizi kim söyledi?
Üstteki mesajımı oku. Ayrıca uzaylılardan bahsediyoruz hiç var olmayabilirler veya binlerce türü olabilir, görüneni de görünmeyeni de.Ama ufo gördüklerini iddia ediyorlar
Bilemem ama ben inanmıyorum olduklarına dairÜstteki mesajımı oku. Ayrıca uzaylılardan bahsediyoruz hiç var olmayabilirler veya binlerce türü olabilir, görüneni de görünmeyeni de.
Cinler uzaylı olaylarıyla alakalı varlıklar değiller. Lakin siyonist insanların şeytanlarla ilişkileri ne sapkın derecelerde orasını Allah biliyo.. İnsanları belli bir amaç uğruna bu uydurma uzaylı tablosunun içine çekmeye çalışıyorlar..Bir kelime yüzünden anlam değişmiş.
Sadece cinleri ve insanları yarattık denmiyor.
"Ben cinleri ve insanları, sadece bana kulluk etsinler diye yarattım" deniyor.
Uzaylılar cinler olamaz mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?