DDorlion
Üye
Ufak Ticaret Önerirmisiniz
Selam millet ben lisede okuyorum ve 18 yasima girdim acikcasi babamdan harclik almak artik zoruma gidio ve birazda ileri donuk birikim yapmak istiorm kendi cabalarimla bende okulum olmadigi gunlerde ise gireyim dedim ancak uygun bisey yok bende dusundum seyyar sekilde biseylerin satisini yapmayi daha once telefonculuk yaptm ordan toptanci cart curt taniorm sarj aleti fln orda 1.5 tl disarda 5 lira 3 lira civarinda sais yamayi dusdum bikacta onun gibi ekipman fln ama eletronik oldugu icin disarda almzlar diye dundum pazar gibi yerlerde diyelim neyin ticaretini yapabilirm ve tabiki bunu belediyeden iznsiz sekilde gida haric ?
başta bir yer belirle zabıtanın fazla ugramadıgı kalabalık bir yer bul, belli bir dükkanın önü seç onlarla iyi anlaş ve rahatsız etme arada zabıta gelir kaldır der (tezgah küçükse) şikayet var mı diye sorarsın, varsa başka yerlere açarsın. Başlarda satış olmayabilir, şevkin kırılmasın. insanlar bazen satılmaz diye düşündügün şeyleri satın alıyorlar ona bende çözüm bulamadım
aylık gelirin ortalama 450-600 arası olur artı bide sertifika alırsın bu kursların belli süreleri de var onlara da bakmalısın süresi ne kadar uzun olursa daha iyi örn burda bilgisayar programcılığı kursu var 45 gün sürüyor