Ufak Ticaret Önerirmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Ufak Ticaret Önerirmisiniz
Selam millet ben lisede okuyorum ve 18 yasima girdim acikcasi babamdan harclik almak artik zoruma gidio ve birazda ileri donuk birikim yapmak istiorm kendi cabalarimla bende okulum olmadigi gunlerde ise gireyim dedim ancak uygun bisey yok bende dusundum seyyar sekilde biseylerin satisini yapmayi daha once telefonculuk yaptm ordan toptanci cart curt taniorm sarj aleti fln orda 1.5 tl disarda 5 lira 3 lira civarinda sais yamayi dusdum bikacta onun gibi ekipman fln ama eletronik oldugu icin disarda almzlar diye dundum pazar gibi yerlerde diyelim neyin ticaretini yapabilirm ve tabiki bunu belediyeden iznsiz sekilde gida haric ?

caglar b

caglar b

Üye
Ben boş vakitlerimde tesbih, nazarlık falan satıyorum. Lokantada garsonluk yapsam günlük en fazla 40tl iken, tezgahtan 1 saatte 40 lira toplayabiliyorum

• Beğen
Tepkiler: .caner.
DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Ben boş vakitlerimde tesbih, nazarlık falan satıyorum. Lokantada garsonluk yapsam günlük en fazla 40tl iken, tezgahtan 1 saatte 40 lira toplayabiliyorum
baya gidiyomu ya tesbih nazarlık fln

• Beğen
caglar b

caglar b

Üye
Yaz aylarında iyi satış oluyor, kış aylarında haşlıgımı çıkartıyor

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
aerophonic hydroponic

caglar b

caglar b

Üye
Tam Olarak Ne Satıyosun Nerde Satıyosun Nasıl Bir Teknikle Ve İzin Gereklimi
Tesbih, nazarlık, anahtarlık falan satıyorum. Ankara- tunalı civarlarında satıyorum. Seyyar tezgahta ne izni :D başta bir yer belirle zabıtanın fazla ugramadıgı kalabalık bir yer bul, belli bir dükkanın önü seç onlarla iyi anlaş ve rahatsız etme arada zabıta gelir kaldır der (tezgah küçükse) şikayet var mı diye sorarsın, varsa başka yerlere açarsın. Başlarda satış olmayabilir, şevkin kırılmasın. insanlar bazen satılmaz diye düşündügün şeyleri satın alıyorlar ona bende çözüm bulamadım :D hadi rasgele

baby_face_

baby_face_

Üye
Ben 26 yaşındayım ve babamdan hala utanmadan harçlık alıyorum :-D

• Beğen
Tepkiler: Lina_TR
caglar b

caglar b

Üye
Yazın babama para veriyorum, kışın alıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
ozakin70

ozakin70

Üye
Bitcoin al Türkiye de fena yükseliyor detaylar için google amcaya girin;D

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
Bak benden bi tavsiye bulunduğun yerde mesleki eğitim projeleri varsa onlara katıl hem kurs görüp sertifika alırsın hemde günlük 20tl hesabına yatar :) aylık gelirin ortalama 450-600 arası olur artı bide sertifika alırsın bu kursların belli süreleri de var onlara da bakmalısın süresi ne kadar uzun olursa daha iyi örn burda bilgisayar programcılığı kursu var 45 gün sürüyor ;) Ayrıca 1 yılda en fazla 2 kursa kayıt yapabilirsin kötü yanı da bu :)

Üst Alt