Öneri Ufak çaplı bir uygulama yapmak istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Ufak çaplı bir uygulama yapmak istiyorum.
Merhaba arkadaşlar, ufak çaplı bir uygulama yapmak istiyorum lakin nasıl yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok. Ben en iyisi mi size ne yapmak istediğimi yazayım sizde bana bir fikir verin. Veyahut ben buradan geliştirici arkadaşlara kaynağı vereyim onlar bir yardımcı oluversinler. :blush:

Öncelikle Market place'de eğitim içerikli uygulamalar bölümü katiyen bizim isteğimizi karşılamıyor. Ben bir eşit ağırlık öğrencisiyim ve LYS'ye çalışıyorum. Ne varki Türk edebiyatı denilen beyin kemirgeni ders tamamiyle ezber ve ezberlenmesi gereken 240 küsür yazar 600 küsür eser ismi 15'e yakın edebi akım, 3 ana başlık şeklinde edebi dönem, cumhuriyet dönemi adı altında makale ve dergilerle başlayan 4-5 grup var. Haliyle bütün bunları ezberlemek zor iş ve gidip gelip okumayı gerektiriyor. Kaldı ki soru çözerken kocaman kitaplardan eser ismi bulmak tam bir işkence. İşte istediğim tamda bu. Öyle bir uygulama olacak ki, eserin ismini yazdığında yazarını, dönemi ve türünü görüntüleyebilecek. Basit bir arayüzü olsa kafi. Birde önemli eserlerin özetleri filan. Bu tür uygulamaları android ve ios platformunda gördüm. O yüzden "bizde neden yok" triplerine girdim. Şimdi bilgisi olan arkadaşlar bu iş hakkında bana gerekli yardımı sağlarlarsa/gerekli bilgiyi verirlerse çok memnun olurum. :bigstar:

My-sQLL

My-sQLL

Üye
severek kullanacağım bi uygulama olur hatta konu anlatımı sesli olsa yolda giderken otobüste felan kulaklıkla ders dinlesek :D

tgoksen1

Üye
mantıklı :evet:bir de matematik olsa hiç fena olmaz förmüller falan hatta fizik kimya biyoloji... yok mu geliştirici arkadaslar:cool

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
Yapması kolay gibi label ve buton olacak uzman arkadaşlar senle iletişime gerçerler belki :D eğer kendin yapmak istiyorsan programlama mantıklarını kara pencere ile başlıcaksın :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
App-studio ile yapılır mı acaba? Şu an bakıyorumda olur gibi duruyor..v

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
microsoft un da kendi eğitimleri mevcut, zaman ayırıp ilgelinirseniz kendi sorununuzu da çözmüş olur hemde yeni şeyler yapmış olursunuz

lost68

lost68

Üye
Olursa neden olmasın kısa hikayeler falan eserlerin hayatı gayet güzel olur

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Tavuklar Karıncaya Göre Çok Büyük Gençler. Horoz Bulun :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Ete kemiğe büründü. :ehe Tabii basit bir o kadar da yararlı bir uygulama olacak gibi duruyor. Ama app-studio ile yapılanda arama fonksiyonu olmayacak sanırım. :(

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
Zamanla güncelleme ile gelir :D app Studio beta sürümü olduğu için :D

ErenMSC

Üye
Ete kemiğe büründü. :ehe Tabii basit bir o kadar da yararlı bir uygulama olacak gibi duruyor. Ama app-studio ile yapılanda arama fonksiyonu olmayacak sanırım. :(

Peki uygulamayı yaptıktan sonra mağazada nasıl yayınlanacak?

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Peki uygulamayı yaptıktan sonra mağazada nasıl yayınlanacak?

Bak işte o konuda hiçbir fikrim yok. Üstte bir finish butonu var. Oraya tıkladıktan sonra yönlendirir herhalde.

Üst Alt