UEFA ve FIFA'ya şike maili ! (isteyen yollasın)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
UEFA ve FIFA'ya şike maili ! (isteyen yollasın)

UEFA e-mail: [email protected]

We want justice for Turkey

I'm Turkish.There is a football team called Fenerbahçe in Turkey that rigged a number of games and also paid bonuses to the rivals of their main competitors in the matches.Fenerbahçe Chairman Aziz Yıldırım and team adminstrators are being charged with game fixing.
According to the rules and laws of football,if a team is charged with game fixing,then it must be relegated.Fenerbahçe supporters and Turkish Football Federation can't influence the decision of the disciplinary board.
The head of TFF is still neutral and he didn't punish the team with the claim of the lack of the evidence.
We want justice for our country.Only you can prevent this disgracefulness of the football.
If neccessary,punish my country because they send the teams that rig in the matches to Europe and deny the matches in Europe for 5 years to Turkish football teams so that they could come to senses.
Best regards...

Türkçesi:

Türkiye için adelet istiyoruz..
Ben bir Türk'üm.Ülkemde şike yaparak şampiyon olmuş bir takım var Fenerbahçe.Şuanda başkanı ve yöneticileri tutuklandı cezaevindeler,şike yapan takım bir alt lige düşürülmesi lazım yasalar böyle ama malesef fanatik Fenerbahçe taraftarı federasyon başkanı kişiler kurumları bağlamaz ve elimizde delil yok diyerek bu takıma ceza veremedi, korktu.Ülkemiz için adalet istiyoruz.Futbolun kirlenmiş yüzünü ancak siz temizleyebilirsiniz.Şikeye karışan takımları Avrupaya gönderen ülkeme ceza verin bizi 5 yıl avrupadaki tüm müsabakalardan men edinki akıllansınlar.
Saygılarımla...

akula

akula

Üye
bu maili bir feneli olarak ben yollarım ama önce şike yapıldığını bana kanıtlarsan

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
adalete inanmıyorsun bana mı inanacaksın

greenmile

greenmile

Üye
uefa'nın vereceği cevap muhtemelen şu şekilde olacaktır."Sen git baban gelsin"

• Beğen
Tepkiler: technoshark
akula

akula

Üye
adalete inanıyorum şu anda tutuklu yargılanmaları suçlu olduklarını kanıtlamaz daha mahkeme ye bile çıkmamış birlerini suçluyorsun ve sadece fenerbahçeyi suçluyorsun başka takımlarında yöneticilerinden tutuklu olanlar var dikkati çekirim

----------Eklendi @ 17:49:36 ---------- Yazıldı @ 17:47:26 ----------

artı hukuktan ve ceza evinde yatmanın ne olduğunu bilmediğine eminim yaşın itibariyle

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
adalete inanıyorum şu anda tutuklu yargılanmaları suçlu olduklarını kanıtlamaz daha mahkeme ye bile çıkmamış birlerini suçluyorsun ve sadece fenerbahçeyi suçluyorsun başka takımlarında yöneticilerinden tutuklu olanlar var dikkati çekirim

----------Eklendi @ 17:49:36 ---------- Yazıldı @ 17:47:26 ----------

artı hukuktan ve ceza evinde yatmanın ne olduğunu bilmediğine eminim yaşın itibariyle
Mahkeme de şike yapmadığı için tutukladı.
Evinde ruhsatsız silahlar çıkmadı, çalınan menajerlik sınavının soruları çıkmadı, mafya babalarının fotoğrafları çıkmadı diye tutuklandı dimi başkanınız.
bırakın artık şu başkanınızı savunmayı.suçsuz adamı içeri atmazlar kolay kolay.
herkes bitmişti.bir senin başkanın kalmıştı memlekette içeri atılmadık.
kısa ve net: işinize geldiği gibi düşünüp, hareket ediyorsunuz.

greenmile

greenmile

Üye
Mahkeme de şike yapmadığı için tutukladı.
Evinde ruhsatsız silahlar çıkmadı, çalınan menajerlik sınavının soruları çıkmadı, mafya babalarının fotoğrafları çıkmadı diye tutuklandı dimi başkanınız.
bırakın artık şu başkanınızı savunmayı.suçsuz adamı içeri atmazlar kolay kolay.
herkes bitmişti.bir senin başkanın kalmıştı memlekette içeri atılmadık.
kısa ve net: işinize geldiği gibi düşünüp, hareket ediyorsunuz.

nerden biliyosun silahların aziz yıldırımdan çıktığını o olayda kaç kişi tutuklandı sen biliyor musun?

akula

akula

Üye
ben 6 ay boşu boşuna ceza evinde yattım suçsuz bulundum eee ne olmuş şimdi açıklada görelim ama açıklayamazsın yaşın yetmez bilgin yetmez bilemediğin konularda da yorum yapma cezası belirlenmemiş bir kişiye suç atıyorsun namlı bir takıma çamur atıyorsun biraz büyü oku kendine gel hukuk kitaplarını oku ondan sonra muhabbet edelim hakkı hukuku yoksa burada yapıcağımız sadece cahil muhabbetti olur

----------Eklendi @ 18:50:53 ---------- Yazıldı @ 18:48:58 ----------

bu arada küfürlü mesajlar yazmayalım

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

nerden biliyosun silahların aziz yıldırımdan çıktığını o olayda kaç kişi tutuklandı sen biliyor musun?
aziz yıldırımın silah tüccarı olduğunu herkes biliyor.bu değirmenin suyu nerden geliyor sanıyosun.

akula

akula

Üye
aziz yıldırımın silah tüccarı olduğunu herkes biliyo.bu değirmenin suyu nerden geliyo sanıyosun.

iyide fifa ve uefa silah kaçakçılığına bakmıyor yada çete kurma suçlarınada bakmıyor aziz yıldırım silah tüccarı veya değil bu onun şahsi problemi bunun içinde fenerbahçe takımını karıştıramazsın:angry:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
iyide fifa ve uefa silah kaçakçılığına bakmıyor yada çete kurma suçlarınada bakmıyor aziz yıldırım silah tüccarı veya değil bu onun şahsi problemi bunun içinde fenerbahçe takımını karıştıramazsın:angry:
zaten konumuzun silah kaçakçılığıyla alakası yok.konumuz şike.

India

India

Üye
2 büyük takım şike yapmış . bunlardan birinin fenerbahçe olma olasılığı benim için %98 diğeride trabzondur heralde...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Çok komik gerçekten . :)
Siz de işinize geldiğiniz gibi algılayın ... Belki sonuç alırsınız ... Size kolay gelsin , iyi çalışmalar . :)

akula

akula

Üye
adamlar şike ile ilgili kanıt yok diyorlar halen fenerbahçe ve trabzon şike yaptı diyorsunuz siz adamların daha neden tutuklu olduğunu anlamamışsınız

^^Positive^^

Üye
4 Büyüklerden aslında 1 tanesi büyük gerisi şikeceiymiş:D
Tek Büyük Takım GS:D

mcrunner

mcrunner

Üye
şike flan yapılmadı hepsi aziz yıldırımın bi ihaleyi almasıyla oldu suanda aziz natonun en onde gelen inşaatlarını aldı tayyipte bu yuzden şike soruşturmasını actırttı ben fenerli değilim ama yazık ettiler. Murat ulker de fenerin yeni baskanı olucak görürsünüz fenerbahçe tamamen ülkerin olucak :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
India

India

Üye
Hala kanıt yok diyorsanız size hiç birşey demiyorum yakında herşeyi öğrenicez

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
şike flan yapılmadı hepsi aziz yıldırımın bi ihaleyi almasıyla oldu suanda aziz natonun en onde gelen inşaatlarını aldı tayyipte bu yuzden şike soruşturmasını actırttı ben fenerli değilim ama yazık ettiler. Murat ulker de fenerin yeni baskanı olucak görürsünüz fenerbahçe tamamen ülkerin olucak :)
tayyip fenerli değil mi niye böyle birşey yapsın ki

technoshark

technoshark

Üye

Aynen dediğin gibi dostum, başka biç birşey değil, sana tamamiyle katılıyorum :oke:

Masha

Masha

Üye
Adalet istiyosanız bütün türk takımlarının şike maillerini yollayın sadece fenerbahçe ninkini değil :kotu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt