UEFA kupası yanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terix

terix

Üye
    Konu Sahibi
UEFA kupası yanıyor
Aslan grubunu lider tamamlarsa; Schalke, Valencia, Sevilla gibi takımlarla eşleşme ihtimali var. İkincilik durumunda da Fiorentina, Marsilya, Zenit gibi rakipler Cim Bom´u bekliyor.

Her şey Kharkiv’e bağlı
Şampiyonlar Ligi’nde ilk tur maçlarının tamamlanmasıyla, gruplarında 3. sırada yer alan ve Avrupa macerasına UEFA Kupası’nda devam edecek takımlar belli oldu: Bordeaux, Werder Bremen, Shakhtar, Marsilya, Aalborg, Fiorentina, Dinamo Kiev, Zenit. Aslan’ın bu rakiplerden biriyle eşleşmesi için 18 Aralık’ta Metalist Kharkiv’in deplasmanda Benfica’yı yenmesi gerekiyor. Bu durumda Metalist lider, Cim Bom ikinci olacak. Kharkiv puan kaybederse, Galatasaray’ın liderliği garanti.

Kura çekimi 19 Aralık’ta
Sarı-Kırmızılı ekip, grubunu lider bitirmesi halinde ise UEFA Kupası’nda gruplarını 3. sırada tamamlayan takımlarla karşılaşacak. Şu an Sporting Braga’nın üçüncülüğü garantilediği E Grubu dışındaki tüm gruplarda bu sıra için 3’er aday var. 19 Aralık’ta çekilecek kurada Galatasaray’ın Schalke, Sevilla, Stuttgart, Tottenham, Hamburg, Aston Villa, Ajax, Valencia ve Deportivo gibi takımlardan biriyle eşleşme ihtimali bir hayli yüksek.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt