Üç yolcu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Üç yolcu
Galatasaray'da kadroda yapılacak büyük temizlik yabancılardan başlıyor.

Galatasaray'da kadroda yapılacak büyük temizlik yabancılardan başlıyor. Sportif başarıyı öncelikli hedef olarak belirleyen başkanlık koltuğunun en güçlü adayı Ünal Aysal ın, göreve gelir, gelmez operasyona başlayacağı öğrenildi. Aysal'ın danışmanlığını yapan Bülent Tulun'un futbol takımıyla ilgili ayrıntılı bir rapor hazırlığı içinde olduğu ve özellikle yabancı futbolcuların tamamına yakınının gözden çıkarıldığı belirlendi.

Hazırlanan rapora göre devre arası 1.5 senelik sözleşme imzalayan Kolombiyalı kaleci Robinson Zapata kesinlikle gönderilecek. Üç yıldır sarı-kırmızılı formayı giyen Harry Kewell ve 1.5 senedir kadroda yer alan Lucas Neill ile sezon sonu yeni sözleşme yapılmayacak.

Sezon başında Liverpool'dan kiralanan Emiliano Insua'nın satın alma opsiyonu da kesinlikle kullanılmayacak. Galatasaray'da Stancu'ya da yol göründü... Aysal, başkan seçilmesi halinde, menajer Becali ile bir görüşme yaparak Rumen forvete takım bulmasını isteyecek. Rumen basını da son günlerde Stancu'nun yeniden Bükreş'e dönebileceği konusunda ısrarlı bir şekilde haberler yapmaya devam ediyor.

Takımda kalması gündemde olan Lorik Cana'nın ise Lazio konusunda vereceği karar merak konusu... Galatasaray ile olan sözleşmesi devam eden Cana için Lazio 4.5 milyon avroluk bonservis bedelini gözden çıkarttı.

Aysal başkan olması halinde takımın başına getireceği teknik direktörün isteği doğrultusunda Cana'nın da geleceğine karar verecek. Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelen Milan Baros'un ise takımda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Rusya'dan ciddi tekliflerin geldiği iddia edilen Baros için "kalacak" diyen Aysal, performansıyla alkış toplayan Arjantinli Juan Culio ise kesinlikle elde tutulacak.
 


MetQ7

MetQ7

Üye
Neilli bayadır adam akıllı izlemiyorum ama fena biri değil.Kewell eski kewell değil.Zapataya bişey demiyorum zaten:ehe
 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
Güle güle :bye2:
 
Atakan

Atakan

Üye
Sadece üç yolcu mu ?
 
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
öyle yazıyo bilmem :hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt