ucweb browser

Sponsorlu Bağlantılar

'h716043'

'h716043'

Üye
bende 1 ay önce ozan a sordum hatta kendisi bu konuda yazdı benim konuya sorun yok diye sonra nur hanım silince haberim oldu daha dün sonra ozan bana yasak oldugunu söyledi bende bıraktım artık

place3461

place3461

Üye
önceden olsa indirme konusunda bolt u önerirdim şimdi ise favorim oupeng browser gerisi yalan..

----------Eklendi @ 10:35:22 ---------- Yazıldı @ 10:33:21 ----------

bu yasak olayını da anlamış değilim ya burası olmasa dahi kullanıcı onu netten bulup yine kullanabilir..yemişim yasağını ya:D

mstf_l

mstf_l

Üye
önceden olsa indirme konusunda bolt u önerirdim şimdi ise favorim oupeng browser gerisi yalan..

----------Eklendi @ 10:35:22 ---------- Yazıldı @ 10:33:21 ----------

bu yasak olayını da anlamış değilim ya burası olmasa dahi kullanıcı onu netten bulup yine kullanabilir..yemişim yasağını ya:D

O zaman netten bul iste milet burda bı isin cıvkını cıkardı hakettiler yasagı

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
hort

celilcemre

celilcemre

Üye
yorum yazmak bize farz oldu telim n95 8gb bütün tarayıların bütün sürümlerini kullandım denedim vardığım sonuç şu vodafon 10 tl internet abonesiyim skyfire vardı mükemmel tarayıcıydı online film izledim onunla ama öldü bolt vardı facebook görüntüsü video izleme desteği çok iyiydi oda oldu opera var mükemmel tarayıcı 6.5 den sonraki sürümleri bağlantı hatası veriyor maximum 100 mb indiriyor uc browser indirmede hem iyi hem hızlı webteizle.com sitesinden yüzlerce film indirmiştim benim telde 3 adet uc browser yüklü 6.3 8.6 ve 8.6 versiyon ingilizce fullfilm.mobi sitesinden 3 tarayıci ile 250 mb filmi 2 saat te indiriyorum indırme hızi 12*3=36 kb wilan varsa uc browser kayıtlı ise hemen algılayıp bağlaniyor çok hizlı indiriyor kendi tarayıcısı iyi ama kullanışlı değil operanın firofox 7 open opera 6.7 opera next 7 modifiye olanları kullaniyorum teşekkürler

kimse_yokmu

Üye
eskiden ucweb kullanırdım tabiki sis olanı onu ben mod yaptım şimdi de android olanı mod yaptım grub ta paylaştım

- - - Eklendi - - -

android olan mod jet gibi

Takipçi Satın Al

Üst Alt