UcWeb 6 Web Tarayıcı [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
UcWeb 6 Web Tarayıcı [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Ekli dosyalar

Tepkiler: tiriskop, Ayhan B, meteorlift ve 6 diğerleri
arkadaşım mesela cepten internetten canlı tv falan izlenebiliyormu yada youtube a girilebiliyormu bildiğin gibi skyfire 5800 ve n97 ye yüklenemiyor bu bu dediklerimi destekliyormu acaba

yugusa

Üye
deneyin görün bir kaç mb ztn

burdan indirin aşagıda yazdıgım beta sürümünü tüm videoları izleyin youtube ve canlı tvler

Touchscreen
(5th Edition - Beta]

bran_63

Üye
ya indirdikten sonra nasıl yükleniyo.......şıkıştırılmış sosya halinde iniyo onu komp tlfona mı atalım...bide iktane war...get skyfire.com sitesinde hangisi uygun....tşk

sen kullanabilyonmu kardeş bn bi türlü skyfireyi yukleyemedim 5800 xm kullanıyorum tek istegim skyfireyi sorunssuz kullanmak

niccor13

Üye
teşekkur ediyorum ellerine sağlık

arkadasim skyfire la ilgili butun programlar yalan çıkıyo iyice bi araştırın ya bu ise bi çare lutfen

alicagin

Üye
arkadaşla türkiyede skyfide artık kullanılmıyo yanı onun için boşuna yüklemeyin açılmaz yani