Ucuza kaçmalı mıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djhiguramos

djhiguramos

Üye

edit
---
hızlı olun omnio 2 bitmiş mesela

Jomolocco

Jomolocco

Üye
kacmamalisin

YawShack

YawShack

Üye
    Konu Sahibi
Gençlik C3-00 veya başka bir symbian alcam nasıl sizce ?

YawShack

YawShack

Üye
    Konu Sahibi
Dostum Asha 302 nokia 5800'ın ekranı gibi tırnakmatikmiş :D

Yani zor dokunuluyormuş :D

ya c3 ya 525 ?

avcitalip

avcitalip

Üye
android bence tartışmasız dünyanın gelmiş geçmiş en iyi os u dur ios daha stabildir fakat çok fazla kısıtlaması vardır jb yaptığınızda cihaz garanti dışı kalır symbian da daha stabildir fakat ne bir uygulama çıkıyor nede bir oyun çıkıyorsa bile 1-2 tane anca yani android'e gelirsek telefonu adeta sömürüyor çok fazla ram kullanıyor fakat uygulama ve özgürlük konusuna gelince rakibi olmuyor root v.s yapmadan istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz ama iosta bunlara izin yok anca jailbreak yaparak bunları elde edebiliyorsunuz buda cihazınızı garanti dışı bırakıyor yinede tercih meselesidir kimisine göre ios daha iyidir ama bence android kat kat daha iyidir

daha sonra sizin konunuza gelelim ucuz bir android almak baştan hata yapmaktır eğer android bir cihaz alacaksanız rami en az 600-650 MB falan olacak ki rahatça çalışabilsin yani size önerebileceğim tek android samsung galaxy wonder'dır arayüz olarak s2 ye çok benzer hatta neredeyse farkı hiç yoktur goldda şuanda 700 TL civarında ama biraz daha para harcıyabilirim derseniz ace 2 yi öneririm s2 ye çok yakın donanımsal özelliklere sahip :oke: pişman olmazsınız yani...

- - - Eklendi - - -

Dostum Asha 302 nokia 5800'ın ekranı gibi tırnakmatikmiş :D

Yani zor dokunuluyormuş :D

ya c3 ya 525 ?

hiçbir işe yaramazlar paranı boşa harcamış olursun onlar akıllı telefon diye geçiyor mu diye merak ediyorum :ehe sen beni dinle bütçeni biraz daha büyüt wonder veya ace 2 al eğer nokia olsun dersen c6-01 i öneririm fiyatıda iyi ama onu alacağına ace almanı öneririm sonuçta android ama dikkat et model numarasının sonunda i olmasın i olanlar dehşet kasıyor :oke:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
android bence tartışmasız dünyanın gelmiş geçmiş en iyi os u dur ios daha stabildir fakat çok fazla kısıtlaması vardır jb yaptığınızda cihaz garanti dışı kalır symbian da daha stabildir fakat ne bir uygulama çıkıyor nede bir oyun çıkıyorsa bile 1-2 tane anca yani android'e gelirsek telefonu adeta sömürüyor çok fazla ram kullanıyor fakat uygulama ve özgürlük konusuna gelince rakibi olmuyor root v.s yapmadan istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz ama iosta bunlara izin yok anca jailbreak yaparak bunları elde edebiliyorsunuz buda cihazınızı garanti dışı bırakıyor yinede tercih meselesidir kimisine göre ios daha iyidir ama bence android kat kat daha iyidir.

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi OS'u ? :ah Eğer oyun uygulamaya bakıyorsan en iyi işletim sistemi Windowstur ki bu nasıl bir bağdaştırmadır ? Ne kadar çok uygulama ve oyun varsa en iyisi o mu oluyor ? :) O zaman IOS daha iyi. Sonra garanti dışı kalma konusu var. Rom yükleyip özelleştirince sanki Androidin garanti süresi uzuyor :D O iş firmalarla ilgili işletim sistemlerinin kıyaslamasını bağlamayan bir konu. Oyun, uygulama konusuda aynı şekilde firma destekleriyle ve geliştiricilerin istekleriyle olan/olacak şeylerdir.

En iyi İşletim Sistemi demek Oyun, Uygulama demek değildir. Ayrıca Kişiselleştirebilmeyi önde tutuyorsan bu konuda en iyi MeeGo'dur. Dışardan müdahale etmeden telefon içinden bile her türlü şeyi düzenleyebilirsiniz. En iyi OS ne amaç için yapılmış ise o amaca en iyi hizmet eden OS'dur. Eğer Son kullanıcı için hazırlanmışsa kullanım rahatlığı, güvenlik, stabilite ve akıcılık konusunda en iyi olmalıdır.

X-Dr.Eline

Üye
android bence tartışmasız dünyanın gelmiş geçmiş en iyi os u dur ios daha stabildir fakat çok fazla kısıtlaması vardır jb yaptığınızda cihaz garanti dışı kalır symbian da daha stabildir fakat ne bir uygulama çıkıyor nede bir oyun çıkıyorsa bile 1-2 tane anca yani android'e gelirsek telefonu adeta sömürüyor çok fazla ram kullanıyor fakat uygulama ve özgürlük konusuna gelince rakibi olmuyor root v.s yapmadan istediğiniz gibi kişiselleştirebiliyorsunuz ama iosta bunlara izin yok anca jailbreak yaparak bunları elde edebiliyorsunuz buda cihazınızı garanti dışı bırakıyor yinede tercih meselesidir kimisine göre ios daha iyidir ama bence android kat kat daha iyidir

daha sonra sizin konunuza gelelim ucuz bir android almak baştan hata yapmaktır eğer android bir cihaz alacaksanız rami en az 600-650 MB falan olacak ki rahatça çalışabilsin yani size önerebileceğim tek android samsung galaxy wonder'dır arayüz olarak s2 ye çok benzer hatta neredeyse farkı hiç yoktur goldda şuanda 700 TL civarında ama biraz daha para harcıyabilirim derseniz ace 2 yi öneririm s2 ye çok yakın donanımsal özelliklere sahip :oke: pişman olmazsınız yani...

- - - Eklendi - - -

hiçbir işe yaramazlar paranı boşa harcamış olursun onlar akıllı telefon diye geçiyor mu diye merak ediyorum :ehe sen beni dinle bütçeni biraz daha büyüt wonder veya ace 2 al eğer nokia olsun dersen c6-01 i öneririm fiyatıda iyi ama onu alacağına ace almanı öneririm sonuçta android ama dikkat et model numarasının sonunda i olmasın i olanlar dehşet kasıyor :oke:

yanılıyorsun bir kere en iyi os demek enmiyi operaring system yani işletim sistemidir. Bu da kimine göre windows kimine göre ubuntu kimine göre de mac os dur. Ayriyetten en iyi mobil os olarak da bakınca ya windows phone olur ya da i-os olur. Android ise kişiselleştirme falan diyorsunuz ancak bu da symbianda var. Android ortalama sayılır herşeyden biraz var. Ancak android optimize edilmemiş stabil olmayan ve ram kullanımı sorunu yüzünden pil canavarı bir sistemdir. İ-os ile ilgili yanlışın var. Çünkü kendi yazılımını geri yüklersen garanti kapsamına girer. Bu garanti sorunu sadece ve sadece android de var.

avcitalip

avcitalip

Üye
Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi OS'u ? :ah Eğer oyun uygulamaya bakıyorsan en iyi işletim sistemi Windowstur ki bu nasıl bir bağdaştırmadır ? Ne kadar çok uygulama ve oyun varsa en iyisi o mu oluyor ? :) O zaman IOS daha iyi. Sonra garanti dışı kalma konusu var. Rom yükleyip özelleştirince sanki Androidin garanti süresi uzuyor :D O iş firmalarla ilgili işletim sistemlerinin kıyaslamasını bağlamayan bir konu. Oyun, uygulama konusuda aynı şekilde firma destekleriyle ve geliştiricilerin istekleriyle olan/olacak şeylerdir.

En iyi İşletim Sistemi demek Oyun, Uygulama demek değildir. Ayrıca Kişiselleştirebilmeyi önde tutuyorsan bu konuda en iyi MeeGo'dur. Dışardan müdahale etmeden telefon içinden bile her türlü şeyi düzenleyebilirsiniz. En iyi OS ne amaç için yapılmış ise o amaca en iyi hizmet eden OS'dur. Eğer Son kullanıcı için hazırlanmışsa kullanım rahatlığı, güvenlik, stabilite ve akıcılık konusunda en iyi olmalıdır.

kesinlikle katılıyorum sana ben benim gibi kullanıcılar adına konuştum zaten ona bakılırsa telefonların alınma amaçları bile değişiyor örneğin 808 alan adamın telefonuna oyun ve uygulama kurmaya çalışması gibi o telefon kamera için üretilmiş eğer kamerası için alacaksan al yani android de benim için en iyisi dedim zaten yanlış anlama sadece benim için yazacağıma bence yazmışım yani kullanan kişiye göre değişir benim için en iyisi android olurken x kişisi için ios y kişisi içinde symbian en iyisi olabilir hatırlarmısınız bilmiyorum eskiden metin 2 diye bir oyun vardı şuanda da var gerçi orada 4 tane karakter vardı ve bunların kendine özgü özellikleri vardı ve siz hangisi sizin işinize geliyorsa onu alıyordunuz bu işte böyle birşey :oke: yanlış anlama tartışma çıkartmak istemiyorum :oke:

- - - Eklendi - - -

stabilite konusu jelly bean ile düzeldi sayılır nexus bile uçuyor :ehe :oke:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Bence deyip başka konulara da girmişsin :) Genel olarak nitelendirme yapınca tepki veriyor insan :P: Belirttiğim gibi kimisi için oyun uygulama ve kişiselleştirilebilme esnekliği, kimisi için benzeri görülmemiş kullanım yönleri, akışkanlık (MeeGo Swipe :)), kimisi için stabilite (IOS), kimisi için alışkanlık ve başka nedenler (Symbian :)) sonu gelmez bunun :P

YawShack

YawShack

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu uzatmaya lüzum görmüyorum arkadaşlar :hmmm :D

TALIPAVCI Dostum senin fikrin hoşuma gitti biraz biriktirip S3 gibi bir makine almak aklıma yattı doğrusu :oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
Bence deyip başka konulara da girmişsin :) Genel olarak nitelendirme yapınca tepki veriyor insan :P: Belirttiğim gibi kimisi için oyun uygulama ve kişiselleştirilebilme esnekliği, kimisi için benzeri görülmemiş kullanım yönleri, akışkanlık (MeeGo Swipe :)), kimisi için stabilite (IOS), kimisi için alışkanlık ve başka nedenler (Symbian :)) sonu gelmez bunun :P

kesinlikle

- - - Eklendi - - -

Konuyu uzatmaya lüzum görmüyorum arkadaşlar :hmmm :D

TALIPAVCI Dostum senin fikrin hoşuma gitti biraz biriktirip S3 gibi bir makine almak aklıma yattı doğrusu :oke:

s3 olmasa bile en azından bir wonder s2 ace 2 gibi güçlü cihazları tavsiye etmeni öneririm :oke: s3 alabilecek durumun varsa neden olmasın tabiki s3 al :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt