Telefon Tavsiyesi Ucuz Xperia ?

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ucuz Xperia ?
Selamin aleykum hocam elimde ciziksiz mini2 var on kamerasi olan bi xperia yada baska tavsiyeniz varsa telefon ariyorum elimdeki mini2 yi takasla verip ustune 100 150 koyabilirim mini2 imzamda var 200-250 takas ta sayilsa diye dusunuyorun ustune 100-150 koysam oneriniz varmi

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Up@-qarapapaq-

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
ucuz Xperia çok ama hangisi?
512mb ramli olanlarmi veya 1gb ram olan telefon? :)o fiyata 1 gb olan Xperia hangisidir acaba :hmmm

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Valla hocam 512 ram olsun en az simdikinden iyi olsun simdiki overclocklu 1ghz 512 ram adreno 200 ama oncelik kamera kamerada obemli yani arka bi 5-8 onde 1.3 falan olsa mukemmel olur

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
ekranı kaç inc " olmasını istersin?bide sıfır cihazmi veya 2. elde olurmu?

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
İkinci el olsun sifir bulamam ucuza telefobu vercem bide ustune 100-200 ekleyebilirim zaten bi sene kullancam

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
2. el Xperia sola fiyatları yaklaşık 300tl

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
On arka kamera nasil ? Ray dan iyimi birde ankarada almak zorundayim elden

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Baktim ama android 2.3 diyo daha guncel bisey yokmu :D

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
yani kısaca 2. el fiyatı yaklasik 500 tl olan ucuz 1gb rami olan Xperia modelleri Xperia S, M, L, P vs...

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
500 versem ustune biraz koyup gmd yen girerim hani benim icin onemli olan kamera rom root sorn degil atarim inlari da telefonda agir oyun oynamam ama kamera onemli ve cok mesajlasirim beni o konudada kasti takildi bekletmemelei onu disinda temple run falan tarzi ufak oyunlar oynarim elimdeki telefonun ustune max 150-200 koyabiliri imzamda telefonumun ilani var onada bakin nevalabilirim soyleyin :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Xperia u falan nasil soladan iyi degilmi

Invoke

Invoke

Üye
İkinci el arc bulmaya çalış. En mantıklı seçenek. İdarelik birşey arıyorsun sanırım. Arc veya arc s idare eder. Ekran yeterince büyük, tasarım iyi, kamera iyi. İş görür. Xda desteği sağlam 2011 xperiaların. Legacy xperia 4.4 kurarsın işini görür. 512 mb yeter.Soladansa arc alırdım ben, hepsi idarelik sonuçta değil mi? Bir süreliğine istiyorsun? Arcın şekli yeter. U da hafıza.sıkıntı xu'yu geç. S di P ydi zaten o fiyata bulamazsın.
Ray ya da.neo v de olur. Rayin kamerası gayet iyi arc gibi, neo v biraz daha kötü. Neo v bulma ihtimalin daha yüksek. Neo v nin ekranı daha büyük, ray bayağı küçük cihaz. :D En mantıklısı arc veya arc/s bulmak :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Ankarada bulcam simdi arc ve arc s farki ne neo v farki ne

Invoke

Invoke

Üye
yazdım ya :D
2011 Xperiaların hepsinde Snapdragon scorpion çip seti var. Arc Sde de aynı çip setin bir üstü çok fark yok. Arc S 1.4ghzde çalışıyor diğerleri 1ghz, diğer özellikleri aynı. Çip setin yani. :Darc veya arc s farketmez hangisini bulursan yapış :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Peki performans olarak nasil yani neleri kaldirir suanda 1 ghz overclocklu 512 ram adreno 200 var ve ankarada nereden nekadara bulurum bu telefonlari elimdekinide takasa saymali adam

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Foyatta onemli bu telin ustune 150 falan koyabilirim anca

Invoke

Invoke

Üye
Peki performans olarak nasil yani neleri kaldirir suanda 1 ghz overclocklu 512 ram adreno 200 var ve ankarada nereden nekadara bulurum bu telefonlari elimdekinide takasa saymali adam

Sahibindene filan bak işte
Performansı idare eder, iş görür.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Baktimda pek yok olanda sifiriyla ayni parayi istiyo gibi telefonculardan alsam guvenebilirmiyiz ki

Invoke

Invoke

Üye
500 lira isteyen var :blink: 300den fazla etmez aslında. :DNeo V/Sola bak bir de. :Dkızılayda necatibeyde telefoncuları bir dolaş istersen ne diyorlar, fikir edinmiş olursun. :D