Ucuz ve SağLam ßiR mODem .. !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
Ucuz ve SağLam ßiR mODem .. !!
s.a arkadaşLar bu konuda yardımcı olabileceğinizi düşündüm İPHONE olmassa olmazlarından Wİ-Fİ benm şu an kablolu net KABLOSUZ MODEM almak istiyorum fakat bi bilgim yok bana ucuz ve sağlam modem söyleyebilirmisiniz boşuna dandik bişey almayalım eyw saolun .. !!:oke:

• Beğen
Tepkiler: █║▌│█│║▌║││█║▌

atakax

atakax

Üye
airties tan şaşma

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
exper ewm-01
50 tl
AIRTIES RT204
80 tl
ikisinden birini al ben exper kulanıyorum super

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
tşkler arkadaşlar EXPER vea AİRTİES kablosuz aldığımda şu anki modemim kablolu olduğu için direk CD ile kurulum mu yapıcam yeni aldığım kablosuz modemi yoksa telekoma felan bi daha gitmeye gerek varmı .. ?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
hiçbirşeye gerek yok bende daha önce ttnet verdigi basit bişi kulanuyordum gittim exper aldım getirdim bağladım hiçbir ayar felana gerek yok sadece şifre koyacaksan cd veriyor programı kuracan şeifre verecen bu kadar

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
çok tşkler gidip alayım bitane eyw sğolun yardımlar için.

cuneytgundogdu

Üye
zyXEL bundan sacma derım

Mooqle

Üye
TP-Link ve Airties'ı Öneririm Airties Pahalı Gelirse TP-Link'in Fiyatı Oldukça Uygun Öneririm... =)

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
eyw ONBAŞI ama konuyu açalı baya oldu modemi aldım 46 milyona kapattım AİR TİES RT 206 ı memnunum eyw herkse ...

Rejepo

Üye
eyw ONBAŞI ama konuyu açalı baya oldu modemi aldım 46 milyona kapattım AİR TİES RT 206 ı memnunum eyw herkse ...

Konu Hortlamış Ama İyide Olmuş :) Yaa Bu exper ewm-01 Modem Hem Kablolu Hem Kablosuzmu Fiyatı Gayet Uygun Hangi Bilgisayarcıya Girdiysem 100tlden Aşağı Modem Yok :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt