• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Ucuz Telefon Dağıtımı Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cllgr

cllgr

Üye
ayda 400 ytl lik kampanya;ne fakirin işine gelir,ne zenginin.yeni kullanıcı bulmaları için daha akılcı vede uygulanabilir kampanyalar yapmak gerekir.yani bunlar gerçekçi değiller bekliyelim görelim.ilk çıkdıklarındada büyük kampanyalar yapdılar,uyduruk tel ne çok paralar istediler.turckell erickson 688 i,biri peşin 12 ay taksitle,ayda 13 milyona vermişdi yanılmıyorsam.

irun

irun

Üye
bu işte bi yanlışlık olduguna eminim. yani hatalı rakamlar konuşuluyo bence. ne kadar paraya doymuşta olsa hiçbir firma böyle aptalca bi kampanya düzenlemez.
adı ustunde kampanya. müşteri için bi çekiciliği olmalı olayın. burda o yok. bi yanlışlık var bence. bekleyip görecezzz...

__Midas__

__Midas__

Üye
ayda 399 ytl telefon faturası ödeyen birisini tanıyormusunuz,haberdar edinde telefonlardan birini alsın bari , yada Turkcell e ortak olsun daha karlı...

ouSahin

ouSahin

Üye
allahtan vodofon telsimi aldı da turkcell rekabet yaptı böle rekabet olmasaydı yanmıştık valla

wingman

wingman

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 27 2006, 07&#58;34 PM) [post=287473]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Peki şöyle düşünün 399 çdeyene hiçbişey vermeseler..? Arkadaşlar zaten 399-400 ytl fatura gelen adamlar için bu senin benim için değil. O şahsiyetler zaten ödüyor bu parayı telefon verilsede verilmesede..&#33; Fazla konuştukları için telefon sahibi olacaklar..
[/b][/quote]

Van hocam her ay 400 ytl fatura ödeyen adam zaten saglam bi cihaza sahip birisidir büyük olasılıkla, ayrıca Turkcell bu aboneyi başka hediyelerle kandırır. Adam cok konuşan birisi ki zaten faturadan da belli oluyor Bedava konuşma dakikası verir.

Turkcelldeki arkadaş yanlış bilgilendirilmiş olmasın. Bi daha sorsun bence.

denizyalcin

denizyalcin

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Feb 27 2006, 06&#58;08 PM) [post=287402]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ee 2-3 mılyardan fazlaya gelıyo telefon???ne ıse yaradı??bence bunda bı yanlıslık war &#33;&#33;hanı ayda 100 ytl fılan olsa eyvallahta ne bu 400 ytl??? zaten k750 700 mılyon&#33;&#33;&#33; 2 ay versen bu parayı alırsın telefonu bu neyaa&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]
1-sen hangi ildesin bilmem ama burda 570 ytl k750i.
2-yanlış anlaşılıyor.turkcelli bilmem ama Vodafone aylık diyelim ki k750i aldınız aylık mesela 30 ytl sabit ücret ödeyip 18 aylık kontrat imzalayıp tele sahip olup bide konuşma süresi kazanacaz.YAŞASIN VODAFONE&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

bassavci

bassavci

Üye
eger gercekten ucuz diyorsa bu fiyata telefon degil Araba vermesi gerekir....
turkcell yine müşterileriyle dalga geçiyor...
Allaha şükürler olsun türkcell abonesi degilim...
Çok şükür...

requiemksk

Üye
cok sacma bi uygulama..turkcell in beyni donmus heralde..telsimde bomba gibi geliyor zaten..bakalım ne *ok yicek turkcell

Marasov46

Marasov46

Üye
teşekkürler
ortam biraz canlanacak gibi
inşallah ülkemizdeki telefon merakı bunu artırır ve özellikle gençler daha yüksek model telefon alırlar ama konuşmak için değil kullanmak için
ve böylece telefon gsm şirketleride altyapılarını düzeltirler veya geliştirirler.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(wingman &#064; Feb 27 2006, 10&#58;12 PM) [post=287593]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 27 2006, 07&#58;34 PM) [post=287473]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Peki şöyle düşünün 399 çdeyene hiçbişey vermeseler..? Arkadaşlar zaten 399-400 ytl fatura gelen adamlar için bu senin benim için değil. O şahsiyetler zaten ödüyor bu parayı telefon verilsede verilmesede..&#33; Fazla konuştukları için telefon sahibi olacaklar..
[/b][/quote]

Van hocam her ay 400 ytl fatura ödeyen adam zaten saglam bi cihaza sahip birisidir büyük olasılıkla, ayrıca Turkcell bu aboneyi başka hediyelerle kandırır. Adam cok konuşan birisi ki zaten faturadan da belli oluyor Bedava konuşma dakikası verir.

[/b][/quote]

Yok dostum doğru bilgi.. Ya zaten bu kampanya yeni abone kazanmak için değil var olan abonelere yönelik. Daha doğrusu First Class üyeleri için..

Ya birde vodafone beleş teelfon dağıtacak sanılıyor.. Kimse ayda 15 milyona N70 vrmiyo biline..&#33;

burpainkillerak

Üye
arkadaşalr aylık 400 ytl ne demek yaa
o zaman bu kampanya degil kim nasıl nasıl anlıyosa öyle bişey

duplicator

Üye
bi yanlışlık var arkadalar bu işte bakıcam ben bu işe merak ettim turkcell manyaklaşmıştıda nu kadar da salaklık yapamaz herhalde

duplicator

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 28 2006, 05&#58;08 PM) [post=287932]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(wingman &#064; Feb 27 2006, 10&#58;12 PM) [post=287593]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

[/b][/quote]

Yok dostum doğru bilgi.. Ya zaten bu kampanya yeni abone kazanmak için değil var olan abonelere yönelik. Daha doğrusu First Class üyeleri için..

Ya birde vodafone beleş teelfon dağıtacak sanılıyor.. Kimse ayda 15 milyona N70 vrmiyo biline..&#33;

veriyo arkadaşım yurtdışında yaptığı kampanyalardan haberimiz var neticede parayı kazanıyor ama direk telefonu telefon parası ile satmıyor cazip gelende o oluyo zaten
[/b][/quote]

zoom

Üye
Çok saçma birşey

Telsim yapsınlarda nasıl oluyomuş görsünler

yok aylık 400 milyon ödiycemde bide telefon vercekler zaten ayda 400 milyon ödüyosam zenginimdir turkcellin verceği telefonu ne yapayım?

Telsim mesela aylık 30 milyon felan ödedtircek ve konuşmasıda içinde olacak yani 30 milyon ödiycez her ay herşeyiyle güzel bir telefonumuzda olacak ben böyle biliyorum

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tabi zoom tabi..

Aylık 30 YTL&#39;ye en fazla 6600 verilir bunu belirteyim..

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
ayda 400 milyon wericek olduktan sora turkcellin wercei telefonami kaldım kendime özel model yaptırırım be o paraya

wingman

wingman

Üye
telefon fiyatlarını Türkiye&#39;ye endeksleyip konuşmayalım bence. 6600 ilk çıktığı zamanlarda Cidde&#39;deydim 450-500&#036; civarı satılıyordu. Oysa ki Dubai&#39;de 200&#036; idi. Hatta toptan satışlarda 130&#036; gibi komik fiyatlardan bile almak mümkündü. Kutusunda ve faturalı. (Mısır&#39;lı bi telefoncu arkadaşımdan öğrenmiştim)
Vodafon böyle bir kaynaktan satın alıp komik fiyatlara abonelerine verebilir.

derkin

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

darkred

darkred

Üye
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; Mar 1 2006, 08&#58;23 PM) [post=288599]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ayda 400 milyon wericek olduktan sora turkcellin wercei telefonami kaldım kendime özel model yaptırırım be o paraya
[/b][/quote]
valla katılıyorum kardeşim sana elmas zümrüt yakut döşettiririm hemde

canturk

canturk

Üye
arkadaslar biraz sacmalık turkcell ın yaptıgı hata vardır ya da aylık 400 ytl olmaz olursa en fazla 3 yada 4 taksıt oderız o da treo 600 gıbı telefonlar için yanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...