Öneri Ucuz Kredi uygulamam mağazada.

Sponsorlu Bağlantılar

tayfundemirbas

tayfundemirbas

Üye
    Konu Sahibi
Ucuz Kredi uygulamam mağazada.
Merhaba arkadaşlar , sizlere yeni yayınladığım bir uygulamadan bahsedeceğim. Uygulama girilen kriterlere göre en ucuz kredi veren bankaları listeliyor.

Uygulamanın ilk sürümüdür. Geliştirilmesini / eklenmesini istediğiniz özellikleri belirtebilirsiniz. Elimden geldiğince ve zaman buldukça geliştirmeye çalışacağım.

Uygulamayı kullandıktan sonra (olumlu-olumsuz) yorum yapmayı esirgemeyiniz

Uygulamamın açıklaması ve indirme bağlantısı :

Ucuz Kredi uygulaması sayesinde aklınızdaki krediyi en uygun şekilde hangi bankalardan çekebileceğinize bakabilirsiniz.

İlk olarak çekmek istediğiniz kredi miktarını giriniz. Daha sonra kaç ay vade ile çekmek istediğinizi seçiniz daha sonra da kredi türünü seçiniz ve "En Ucuz Kredileri Getir" butonuna basınız.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood ve 4MaGuS

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Elinize sağlık @tayfundemirbas
Başarılı uygulamalarınızın devamını diliyorum.
Deneyip yorum yazacağım.

m542tf

m542tf

Üye
Bende açılmadı uygulama wp8.1

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bende açılmadı uygulama wp8.1

Evet, bir sıkıntı var sanırım, ilk kurmada çalışmıyor.
Uygulamalar listesinde kısayoluna tıklayınca hiç bir şey olmuyor.
Ancak uygulamayı kaldırıp tekrar kurunca çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: m542tf
m542tf

m542tf

Üye
Evet, bir sıkıntı var sanırım, ilk kurmada çalışmıyor.
Uygulamalar listesinde kısayoluna tıklayınca hiç bir şey olmuyor.
Ancak uygulamayı kaldırıp tekrar kurunca çalışıyor.
Teşekkürler tekrar yükleyince çalışıyor.

atakanakata

atakanakata

Üye
bölgem Amerika olduğu için uygulamayı yükleyemiyorum. bu da düzeltilmeli bence.

tayfundemirbas

tayfundemirbas

Üye
    Konu Sahibi
Bölge problemini düzelttim tamamdır. Kusura bakmayın sadece türkiyede yayına açmıştım :).

İlk yüklemede çalışmaması problemini malesef anlamadım. Tekrardan bi uygulamayı gözden geçireceğim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: atakanakata
adanalı1

adanalı1

Üye
Sorunsuz kardesım calısıyor :D . Sağolasın .devamını beklerız ınsaallah ..

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
İyiymiş :tşk:

(ಠ≥ಠ)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bölge problemini düzelttim tamamdır. Kusura bakmayın sadece türkiyede yayına açmıştım :).

İlk yüklemede çalışmaması problemini malesef anlamadım. Tekrardan bi uygulamayı gözden geçireceğim.

Acaba ilk yüklemede çalışmama sorunu yalnızca WP8.1 Preview yüklü cihazlarda mı oluyor :hmmm

tayfundemirbas

tayfundemirbas

Üye
    Konu Sahibi
Yükeleyen arkadaşlar bilgilendirirse sorunu çözmüş olacağız. Sanırım öyle gözüküyor bulutsuzgece başka mantıklı bir açıklama gelmedi benimde aklıma. Ben emülatörde deniyorum problemsiz çalışıyor 8 / 8.1 de.

8.1 ile biraz problem yaşadım şuanda Ucuz Kredi uygulamam yayınladığım uygulamalar arasında da gözükmüyor. Uygulamayı 8.1 'e de uyumlu hale getirdim markete attım fakat uygulamanın 8.1 uyumlu hali ilginç bir şekilde english marketinde yayınlandı. 8.1 dev kısmıda preview gibi sorunlu biraz daha tam oturmamış.

Bu arada olumlu yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar :)

atakanakata

atakanakata

Üye
bölge problemi vardı düzelttin şuan kusursuz çalışıyor. ellerine sağlık.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bende wp8.1 yüklü kurdum uygulamayı sorunsuz harika olmuş

Secret Light

Secret Light

Üye
Bende ilk kurmamda mükemmel çalıştı eline sağlık :) 8.1

Nokia Lumia 525 İle Gönderildi.

tayfundemirbas

tayfundemirbas

Üye
    Konu Sahibi
İlk kurmada problem yaşayan arkadaşlar hangi sürümleri kullandıklarını yazabilirler mi acaba rica etsem? Ona göre çok daha rahat müdahale edebilirim kodlara.

Çok teşekkürler iyi yorumlarınız için. Bulutsuzgece ; sıralama özelliklerini dediğiniz gibi yapabilirim güzel fikir. Hatta en kısa zamanda yapacağım. Öneriniz için çok teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Esendağlı

Esendağlı

Üye
2.kurmamda çalıştı,8.1

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
tayfundemirbas

tayfundemirbas

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım bu hatanın sebebi 8.1 Preview e doğru gidiyor. Yani sorun işletim sisteminin preview olması gibi gözüküyor. Kodları baştan aşağı tekrardan kontrol ettim fakat hiçbir yanlış bir nokta fark edemedim.(gözümden çok ince bir nokta kaçmışta olabilir tabiki insanız sonuçta). Bazı 8.1 kullanan arkadaşlar direkt uygulamayı kullanabiliyorken bazılarının 2. kurmada kullanabilmesi çok ilginç.. şuanda beklemedeyim zaman bulunca geri dönüşlere göre programı tekrardan inceleyip güncelleyeceğim. Yardımlarınız ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepinizden.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve bulutsuzgece
YkPkY

YkPkY

Üye
Asıl biz teşekkür ederiz.senin gibi arkadaşlara ihtiyacımız var

Çırak ile gönderildi

m542tf

m542tf

Üye
İkinci kurmada çalıştı wp8.1

PureFood