HeroMR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Samsung galaxy tab 3 lite 399₺
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
iPad mini alırsan 2-3 yıl kullanırsın aldığın fiyata değer samsung'dan iyidir almışken bence retina ekranlısını al sonra pikselleri sayabiliyorum deme iPad 2 kullandım oradan biliyorum
Sd karta uygulama kurulamıyor 32 Gb retina almalısın bence
Samsung Tab 2 ve İpad mini 32 GB var ikisininde yeri ayrı ancak iyiki 32 gb almışım bazı uygulamalar özellikle garage band hayli yer kaplıyor.Belirtiğiniz fiyatın üstündede olsa İOS ram kullanımı açısından 512 mb ram ile hayli iş görüyor zaten internet ve müzik film için ideal
Android için belirttiğiniz fiyatta ciddi canınızı sıkabilir.İyi bir Android tablet için 300 ile 400 tl gözden çıkarmalısınız.
Sd karta uygulama kurulamıyor 32 Gb retina almalısın bence
32gb mini ios 7 kurulu hicbir sorun yok.ios cra ck işlemi olan jailbreak de yaptım.Oyun film internet ofis calisiyor Ben pek fazla oyun oynamam ancak diger arkadaşlar da kasma varmi yokmu belirtirler .
Abi 200-250 liraya, hatta 170-180'e kadar düşen tabletler var. Exper, Casper falan. Standart donanımlı hepsi bilirsin, 1 GB RAM, Cortex A7, 8 GB hafıza, 7'' ekran falan. Ben bunların çöp olduğunu düşünüyorum. Sence yanlış mı düşünüyorum, almaya değer mi ? Kullanım amacı sadece Twitter, Youtube vs. Ne dersin bu konuda ? Yoksa biraz daha ekleyip Tab 3 falan mı bakmak gerekir ?Samsung Tab 2 ve İpad mini 32 GB var ikisininde yeri ayrı ancak iyiki 32 gb almışım bazı uygulamalar özellikle garage band hayli yer kaplıyor.Belirtiğiniz fiyatın üstündede olsa İOS ram kullanımı açısından 512 mb ram ile hayli iş görüyor zaten internet ve müzik film için ideal
Android için belirttiğiniz fiyatta ciddi canınızı sıkabilir.İyi bir Android tablet için 300 ile 400 tl gözden çıkarmalısınız.
Sayısız marka tablet aldim kurdum yakin dostlarıma. Tabiki belli bir fiyatın altında olan ürünler ciddi sorun.Su sıralar Dell markası ile Lenovo ön saflara doğru atakta.Amaclarin dogrultusunda karar vermdeden önce marka tercihi yapman doğru olanıdır.Abi 200-250 liraya, hatta 170-180'e kadar düşen tabletler var. Exper, Casper falan. Standart donanımlı hepsi bilirsin, 1 GB RAM, Cortex A7, 8 GB hafıza, 7'' ekran falan. Ben bunların çöp olduğunu düşünüyorum. Sence yanlış mı düşünüyorum, almaya değer mi ? Kullanım amacı sadece Twitter, Youtube vs. Ne dersin bu konuda ? Yoksa biraz daha ekleyip Tab 3 falan mı bakmak gerekir ?
Sayısız marka tablet aldim kurdum yakin dostlarıma. Tabiki belli bir fiyatın altında olan ürünler ciddi sorun.Su sıralar Dell markası ile Lenovo ön saflara doğru atakta.Amaclarin dogrultusunda karar vermdeden önce marka tercihi yapman doğru olanıdır.
Tabi ios yada android tercihide farkli bir konu
Tabiki marka ve sağlamlık araştırması yapmak mantıklıYok abi iOS & Android muhabbetinde değilim. Sadece demek istediğim 200 liraya (sadece internet amaçlı) exper, casper gibi cihazları mı almak mantıklıdır, yoksa azıcık daha kıyıp 350-400'e Samsung'a mı güvenmek ? Hani derler ya, 'Ucuz mal alacak kadar zengin değilim' Bu söze göre biraz fazla verip Samsung gibi bilindik markaları mı seçmek gerekr tablet pazarında ?
s4ü tam bilmiyorumda note2 4.3 ile gaymak gibi oldu geçişlerde ,oyunlarda az lag var bi ios etmez tabi bunları bilerek almak lazımAndroid alınca çok iyi bir ürün almak lazım. S4 bile geçişlerde kasıyor gerçi o Samsung'un suçu. iOS kolay kolay kasmıyor ve Apple 5 yıl sonra bile cihazına destek veriyor.
Exper samsung yerine asus deneyin bence ben memnunum vatandan 341 tl ye aldim indirimle Asus Memopad HD7
1.2 ghz 4 cekirdek
1 gb ram
powervr544 gpu ucuz ve tap3 ten iyi ha bide asus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?