• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Ücretsiz, Ubuntu CD'sine Sahip Olmak İster Misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ücretsiz, Ubuntu CD'sine Sahip Olmak İster Misiniz?
Hedefi masaüstü bilgisayar kullanıcılarına; basit kurulum, iyi bir performans, güncel ve güvenli bir işletim sistemi sunmak olan Linux tabanlı ve Debian geleneğini temel alan, Ubuntu işletim sisteminin CD’sine hiçbir ücret ödemeden sahip olmanız mümkün. Peki, ama nasıl diyorsanız haberimizin devamını takip ediniz.

Ücretsiz Ubuntu İşletim Sistemi CD’sine Sahip Olmak!

Öncelik ile ziyaret etmeniz gerekiyor. Adresi ziyaret ettiğinizde karşınıza Ubuntu’nun masaüstü bilgisayar sürümü ( Request a CD of Ubuntu Desktop Edition Server ) ve Ubuntu’nun server sürümü ( Request a CD of Ubuntu Server Edition ) karşımıza çıkıyor. Çıkan bu seçeneklerden hangisini istersek seçiyoruz ve bir başka sayfaya yönlendiriliyoruz.

Yönlendirildiğimiz sayfada, e-mail adresimiz isteniyor. İstenilen yere e-mail adresimizi girerek, No, I want to create an account now kutucuğuna tıklıyoruz ve devam ediyoruz. Ardından mail adresimize gelen mail aracılığıyla beraber yeni bir forum doldurmamız isteniyor ve bu forumu da doldurduktan çok kısa bir süreç içerisinde orijinal Ubuntu işletim sistemi CD’si evimize kadar getirtiliyor.

yagizbogac

yagizbogac

Üye
şimdi dolduruyorum formu gelecek mi acaba merak ettim :D

--------------- Ekleme ---------------

istedim 4 - 6 hafta içinde gelecekmş :D

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
harbi gerçekten oluyorsa çok güzel birşey de nasıl hiç bir ücret almadan kapıya kadar mı geliyor lütfen cevap yazın arkadaşlar ona göre dolduralım... ve geldikten sonra para istemeye kalkarlarsa ne yapcaz peki başımıza bela almayalım sonra....ama böyle bir şey varsa gerçekten çok hoş haber için teşekürler...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
harbi gerçekten oluyorsa çok güzel birşey de nasıl hiç bir ücret almadan kapıya kadar mı geliyor lütfen cevap yazın arkadaşlar ona göre dolduralım... ve geldikten sonra para istemeye kalkarlarsa ne yapcaz peki başımıza bela almayalım sonra....ama böyle bir şey varsa gerçekten çok hoş haber için teşekürler...
Kapınıza kargo aracılığıyla ücretsiz bir şekilde yollanıyor.

Godfather

Godfather

Üye
Bilgisayar sürümü ile server sürümü arasında ne fark var ? Ona göre bir şey seçeyim :D

cenes

Üye

Kyle Broflovski

Kyle Broflovski

Üye
şimdi bu ubuntuyu yabancılar yaptılar ya. kargoya da zenci biri gelirse nasıl anLaşcaz? :ehe

--------------- Ekleme ---------------

kargo ücreti de ödemiyorsunuz....
Yazılımı, üretici sitesinden indirebileceğiniz gibi aynı zamanda kargo masrafı bile ödemeden adresinize sipariş edebilirsiniz. Bütün dünyaya gönderi yapılmakta ve yaklaşık olarak 8-10 gün içerisinde elinize ulaşmaktadır. Önemli bir nokta olarak şunu unutmamakta yarar vardır; Türkiye ve diğer ülkelere gönderilen kargoların ulaşması için ortalama 1 aylık bir zaman dilimi gerekli olabilir.

jaks93

Üye
ben istedim internet üzerinden gönderdiler 1 tane :D sayısını seçebiliyorsunuz denemek için istemişdim zaten bende vardı :D

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Denemek için getirtecekseniz boşuna beklememeniz için indirmenizi tavsiye ederim. Şahsen ben indiricem 1-2 güne kadar da eski bir bilgisayarım üzerinde denicem. Eğer onda kasma yapmazsa Çekirdek yapısı iyi optimize edilmiş demektir:D Evine getirtenler burada olayı özetlerseler evine getirtmek isteyenler için daha kolay olacaktır. (Akıllara en çok ücret konusu takılıyor belli ki buna bir yorum getirirse ve getiren kişinin Zenci olma korkusunu yaşayan var sanırım ona da yardımcı olmak adına bir yorum yaparsa herkes rahatlar:D Şahsen kapımda bir zenci görmek istemezdim :D)

Aziz™

Aziz™

Üye
teşekkürler kardeşim.yurt içi kargolara verirler o zaman

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
kurulum hakkında bilgi verebilirmisiniz şimdi ben vista kullanıyorum ve sıkıldım bu sürümden bunu kurmayı denedim ve siteden ubuntu iso biçimli kurulum dosyasını indirdim pro iso ile cd varmış gibi kurdum ama kurayım derken komple bütün yerel c ve d silindi içindeki resimlerim herşeyim gitti ne yapmam lazım şimdi biliyorum bunlar artık geri gelmicek ama ben bu ubuntuyu kurmakta kararlıyım...kurulum hakkında bilgi verirmisiniz yada link felan yardımcı olursanız teşekürler....

yagizbogac

yagizbogac

Üye
arkadaşlar cdm elime bugün ulaştı :D

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşlar bugün geldi tam okula gidiyordum süper bir şey keşke microsoftta böyle bir şey yapsa beleşe windows 7 gönderse ne iyi olur ha :D :D

emre5816

Üye
ben istedim 2 hafta sonra kapıya zarfla bırakmışlardı hiç bir ücret ödemedim yani rahat olun

heyooo_xxx

heyooo_xxx

Üye
banda da kargoyla geldi ücret falan da ödemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...