Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Ücretsiz, Ubuntu CD'sine Sahip Olmak İster Misiniz?
Hedefi masaüstü bilgisayar kullanıcılarına; basit kurulum, iyi bir performans, güncel ve güvenli bir işletim sistemi sunmak olan Linux tabanlı ve Debian geleneğini temel alan, Ubuntu işletim sisteminin CD’sine hiçbir ücret ödemeden sahip olmanız mümkün. Peki, ama nasıl diyorsanız haberimizin devamını takip ediniz.
Ücretsiz Ubuntu İşletim Sistemi CD’sine Sahip Olmak!
Öncelik ile
Yönlendirildiğimiz sayfada, e-mail adresimiz isteniyor. İstenilen yere e-mail adresimizi girerek, No, I want to create an account now kutucuğuna tıklıyoruz ve devam ediyoruz. Ardından mail adresimize gelen mail aracılığıyla beraber yeni bir forum doldurmamız isteniyor ve bu forumu da doldurduktan çok kısa bir süreç içerisinde orijinal Ubuntu işletim sistemi CD’si evimize kadar getirtiliyor.
Ücretsiz Ubuntu İşletim Sistemi CD’sine Sahip Olmak!
Öncelik ile
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ziyaret etmeniz gerekiyor. Adresi ziyaret ettiğinizde karşınıza Ubuntu’nun masaüstü bilgisayar sürümü ( Request a CD of Ubuntu Desktop Edition Server ) ve Ubuntu’nun server sürümü ( Request a CD of Ubuntu Server Edition ) karşımıza çıkıyor. Çıkan bu seçeneklerden hangisini istersek seçiyoruz ve bir başka sayfaya yönlendiriliyoruz.Yönlendirildiğimiz sayfada, e-mail adresimiz isteniyor. İstenilen yere e-mail adresimizi girerek, No, I want to create an account now kutucuğuna tıklıyoruz ve devam ediyoruz. Ardından mail adresimize gelen mail aracılığıyla beraber yeni bir forum doldurmamız isteniyor ve bu forumu da doldurduktan çok kısa bir süreç içerisinde orijinal Ubuntu işletim sistemi CD’si evimize kadar getirtiliyor.