Ücretsiz Sabit Hat Numaralarını Öğrenme

Sponsorlu Bağlantılar

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Ücretsiz Sabit Hat Numaralarını Öğrenme
Bu adresten ülkemizdeki sabit hat numaralarını ücretsiz öğrenebilirsiniz:
:oke:

• Beğen
Tepkiler: kızılkor ve pampilo

canercaner_28

Üye
türk telekom beyaz sayfalar nasıl kulanılıyor

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Basit arama ve kapsamlı arama diye iki sekme var. Normal bir sabit telefonu öğrenmek istiyorsan bilgileri doğru biçimde girmen yeterli olacaktır

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Tamamen ücretsizdir

hiker_lover

hiker_lover

Üye
yok kardeş bu numara falan vermiyorki yalan sölüyorlar t.t beyaz sayfalar mışşş kendi numaramda denedim olmadıı

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Sen yapamamışsındır. Ben kullanıyorum.

industrial07gs

industrial07gs

Üye
eskiden numarayı yazıp kim olduğunu da bulabiliyorduk aynı internet sitesinden. Şu an bulmıyorum kaldırdılarmı acaba?

byoflove

Üye
eskiden numarayı yazıp kim olduğunu da bulabiliyorduk aynı internet sitesinden. Şu an bulmıyorum kaldırdılarmı acaba?

Bilgi güvenliği açısından riskli bir durum ... Gazetede okumuştum sanırım Savcılık kararı ile bu şekilde ki sorgulamalar yasaklandı. Şimdi belirli seviyede bilgilerini bildiğiniz insanların telefonları "rehberde geçsin" şeklinde işaretlenmişse ( gizli değilse ) sorgulanabiliyor.

mbulur

Üye
Beyaz sayfalardaki bilgiler çok eski. Özellikle güncellemiyorlar diye tahmin ediyorum. Son bir yada iki yılda alınmış yeni abonelikler yok. Türk Telekomun yaptığı soyguna kurban olarak yeni 118xx numaraları aramanız gerekiyor.

uuncu

uuncu

Üye
olabilir

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Ne olabilir:D:D

yasam_sere

Üye
05312896674

maxirabit

maxirabit

Üye
isimde binlerce kayıt var ama eskiden numarayı yazıp kim olduğunu ögreniyordun tabi kaldırdılar

--------------- Ekleme ---------------

Numarayı biliyorsanız burya yazın ismini söyler sonrada türktelekomdan beyaz sayfalardan ismini yazdığınızda adresi bulunur

--------------- Ekleme ---------------

Boşuna numara dağıtmayla ugraşmaz hattını değiştirmeden numara değişimi yapıyor abone merkezleri şahış gider hattımı değiştirmeden numaramı değiştircem der 15 dakika sonra yeni numarasına sahip olur.

kendim öyle yaptım gittim turkcelle numaranızı değiştirmek için sms şifresi göndericez dediler çalışana şifreyi söyledim ekrandan numaranızı seçin dedin 15 dakka sonra başka numaraya sahip oldum gidipte yeni hat alıp okadar para vermekten bide şu saat açılcak bu saat açılcak demekten daha iyy bu sistem

caner90

caner90

Üye
tşkr

Takipçi Satın Al

Üst Alt