ücretsiz mesaj programı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
ücretsiz mesaj programı?
ücretsiz SMS programı varmı? ama karşı tarafin yükleme gerekliliği olmasın. ?varmı böyle bir uygulama

cokpisyakısıklı

cokpisyakısıklı

Üye
Whatsapp dicem ama o da bu tarz bişi değil :(

mesutgaga

mesutgaga

Üye
yuilop var ama test etmedim

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
boş çıktı onlar. tsk

calypso16

calypso16

Üye
yuilop programını kurdum denedim mesaj gitmiyor ama 5 tane arama hakkı verdi sonra ne olacak bilmiyorum.2 defa güzel konuştum

seedofchucky

seedofchucky

Üye
illaki karşıdada olması lazım senin istediğin gibi olsa avea vodafone vb gerek kalmaz

cesares_

Üye
Bu milletin bedavacılık sorunu nasıl çözülür bilmiyorum.İşsizlik terör açlık cinayetler.Artı bedavacılık.akıllı tele sahipsin ve beş kuruş vermeden herşey beleş kullanayım diyosun.biri bu arkadaşlara iktisat hakkında bişeyler anlatabilir mi ???

qazedctgb

Üye
Blip.me programi gonderiyor. Karsida yuklu olması gerekmiyor yanlız ilk mesaj gönderme sesli mesajı şart koşuyor sonra istediğin kadar kısa mesaj gönderebiliyorsun. Isteyen marketten ücretsiz indirebilir.

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
qazedctgb kardeş teşekkür ederim. . ters cevap verenlere gelince; niçin istediğimi bilmiyorsunuz daha öyle yargılıyorsunuz. . benim pakette mesaj bitti ek pakette alamıyorum alma hakkı vermiyor Vodafone. .mecbur geçici böyle birşeye ihtiyaç duydum. . .çözüm olacaksan konuş yoksa sus!

Buğra

Buğra

Admin
24sms var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...