Ücretsiz facebook uygulamasında ücretlendiriliyorum, lütfen yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sizirli580

Üye
    Konu Sahibi
Ücretsiz facebook uygulamasında ücretlendiriliyorum, lütfen yardım...
Ben yaklaşık 1 aydır Vodafone'un ücretsiz facebook uygulamasını sorunsuz kullanmaktayım. Aralık 2011'de TL yüklediğimde bana bedava 100Mb internet paketi verilmişti ve bugün sabah be indirme yaparken paketim bitti. Bundan sonraki kullandığım 2Mb internet için hattımdaki 8 TL gitti. Bakiyem -6 Tl'ye düştü. ve bu andan itibaren ücretsiz facebook uygulamasını kullanamamaktayım. telefonum vodafone live'a bağlanıyor ama facebook uygulamasının ilk açılış ekranındaki 1.kareden 2.kareye geçmiyor. Bugün sabah bir vodafone şubesine gittim ve bunları anlattığımda Tl olmadığı için olabilir dediler. Bende 10 TL yüklettim ve uygulamayı açtım. Yine sorunsuz bir şekilde açıldı ama çıktığımda "Kullanım tutarı: 1,20 TL" diye bir yazıyla karşılaştım. Yeniden denediğimde yine aynı şey oldu. Üstelik geçen ay uygulamayı "Facebook" yazıp 3636'ya mesaj göndererek indirmiştim. Yani doğru uygulama olduğundan eminim. Üstelik her girişimde de "Vodafone Live" a bağlanıyorum. Bu Tl gitmesinin sebebi ne olabilir? Ne yapmalıyım? İlgilendiğiniz için teşekkür ederim...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
aynısı bende de oldu kafam attı gittim sınırsız cepnet aldım sende al bence 10 lira yükletmişsin madem benden tavsiye. vodafone bi çözüm getirecek mi bakalım bu faceye

tempestshine

tempestshine

Üye
bir an önce 0.facebook'u bedava yapsa iyi olacak :kotu:

lgkg300

lgkg300

Üye
Ben yaklaşık 1 aydır Vodafone'un ücretsiz facebook uygulamasını sorunsuz kullanmaktayım. Aralık 2011'de TL yüklediğimde bana bedava 100Mb internet paketi verilmişti ve bugün sabah be indirme yaparken paketim bitti. Bundan sonraki kullandığım 2Mb internet için hattımdaki 8 TL gitti. Bakiyem -6 Tl'ye düştü. ve bu andan itibaren ücretsiz facebook uygulamasını kullanamamaktayım. telefonum vodafone live'a bağlanıyor ama facebook uygulamasının ilk açılış ekranındaki 1.kareden 2.kareye geçmiyor. Bugün sabah bir vodafone şubesine gittim ve bunları anlattığımda Tl olmadığı için olabilir dediler. Bende 10 TL yüklettim ve uygulamayı açtım. Yine sorunsuz bir şekilde açıldı ama çıktığımda "Kullanım tutarı: 1,20 TL" diye bir yazıyla karşılaştım. Yeniden denediğimde yine aynı şey oldu. Üstelik geçen ay uygulamayı "Facebook" yazıp 3636'ya mesaj göndererek indirmiştim. Yani doğru uygulama olduğundan eminim. Üstelik her girişimde de "Vodafone Live" a bağlanıyorum. Bu Tl gitmesinin sebebi ne olabilir? Ne yapmalıyım? İlgilendiğiniz için teşekkür ederim...

kardeşimde de aynı sorun var. FACEBOOK yazıp 3636 ya gönderiyorum gelen linki tıklayıp facebook uygulamasını yukluyorum fakat TL düşüyor 80 kr düşüyor. M.Hizmetlerini arıyorum bayan böyle böyle bir durum var

- Beyefendi facebook yazıp büyük harflerle 3636 ya gönderin
- (ben) aynısın yaptım bende
- siz yanlış yazdınız
- (ben) hayır yanlış yazmadım
- Gprs ücretlendirmenizde yaptığım araştırmaya göre facebook dışı bağlantı yaptınız ve ücretlendirmeye tabi oldunuz. ( Bu arada ücretlendirme de 9 TL az buz değil)
cihazda tüm ayarları sildim sadece live ayarlarını bıraktım ki başka yerlere bağlanmasın dye...

alt tarafI FACEBOOK yazıp 3636 ya göndereceğim gelen linkteki uygulamayı indireceğim olay budur. bunu anlamayacak ne var gel de M. Hizmetlerine anlat. şansa hep aynı bayan geliyor

TheCower

TheCower

Üye
Oyalıyorlar, liveyi kapattılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt