sizirli580
Üye
Ücretsiz facebook uygulamasında ücretlendiriliyorum, lütfen yardım...
Ben yaklaşık 1 aydır Vodafone'un ücretsiz facebook uygulamasını sorunsuz kullanmaktayım. Aralık 2011'de TL yüklediğimde bana bedava 100Mb internet paketi verilmişti ve bugün sabah be indirme yaparken paketim bitti. Bundan sonraki kullandığım 2Mb internet için hattımdaki 8 TL gitti. Bakiyem -6 Tl'ye düştü. ve bu andan itibaren ücretsiz facebook uygulamasını kullanamamaktayım. telefonum vodafone live'a bağlanıyor ama facebook uygulamasının ilk açılış ekranındaki 1.kareden 2.kareye geçmiyor. Bugün sabah bir vodafone şubesine gittim ve bunları anlattığımda Tl olmadığı için olabilir dediler. Bende 10 TL yüklettim ve uygulamayı açtım. Yine sorunsuz bir şekilde açıldı ama çıktığımda "Kullanım tutarı: 1,20 TL" diye bir yazıyla karşılaştım. Yeniden denediğimde yine aynı şey oldu. Üstelik geçen ay uygulamayı "Facebook" yazıp 3636'ya mesaj göndererek indirmiştim. Yani doğru uygulama olduğundan eminim. Üstelik her girişimde de "Vodafone Live" a bağlanıyorum. Bu Tl gitmesinin sebebi ne olabilir? Ne yapmalıyım? İlgilendiğiniz için teşekkür ederim...