Ucretsiz Comodo internet securty

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eddyredline

eddyredline

Üye
    Konu Sahibi
Ucretsiz Comodo internet securty
degerli arkadaslar bildiginiz uzere bir paylasim sitesindeyiz dogaldir ki bazi arkadaslar paylasimlari icine keyloger, trojen yada kendine root acacak cesitli zararlilari programlara gomup sizi maddi zarara sokmayi kendilerine borc biliyorlar.(maxicepte neredeyse hic zararli yazilim gormedim)
simdi anlatacagim olay size pek yabanci degil bir cogunuz antivirusune guvenir A marka B marka yada herhangi biri ama cogunuz crac k li yada editlenmis anitivirus kullaniyorsunuz, buda sizin bilgisayarinizi otomatik tehlike altinda birakiyor cogu virusu yada zararliyi bulurken bazilaraini ne yapsaniz gecemiyorsunuz nedenmi cunku edit yada c racklanmis. ve cogu kimse antivirus ile firewall olayini beraber kullanmiyor. diyecekseniz ben windowsun firewallini kullaniyorum, degerli arkadasim sen ne zaman gordun windows firewallin biseyi blokladigini :) ben size direck entegre sekilde ve orjinal bir yazilim tavsiye etmek istiyorum konu basliginda gordunuz zaten

Ozellikleri
antivirus
hip etkin koruma realtime tarama siz birsey indirirken yada zararli bir webs sitesine girdiginizde en ince noktaya kadar hizlica tarar ve bloklar
defense +
bilgisyarinizin bazi sitelerden gelen salginlara direk bagisiklik kazanmasini saglayip zarar verecek herseyi bu bagisiklikla durdurma olasiligi sunar
firewall
comdonun firewall (guenlik duvari) uzerine daha kaliteli hic bir urun tanimam ikincisi kendi dns ayarlarini kullansinmi diyince tum yasakli sitelere girebiliyor (filtreleme sistemi otomatik artadan kalkiyor)

onemli not iki firewall bir arada calistirmak sistemde cakisma nedeniyle tam
koruma saglamaz. yalniz bir firewall kullanabilrsiniz lakin dilediginiz kadar antivirus programini beraber calistirabilrsiniz kim calsitirir bilmem ama ben calistirmam bilgisayari asiri yoruyor,[/B]
ayiraca antivirus test sonuclarinda cogu parali versiyonu geride birakiyor
buyrun internet securty indirme linki indirmek icin sag ust kosede 5 saniye bittikten sonra skip ad yada gec yazan yere kisma tiklayin kesinlikle link caliyor:f68:
yalniz firewall kullanmak isteyenler icin indirme linki
dip not: hangi antivirusu kullanirsaniz kullanin lutfen yaninda firewall kullanin. bilgisayariniza yapilacak ataklara karsi (ip saldirilari gibi etkenleri antivirus degil firewall durur) onceden korunmus olursunuz.(linux kullansaniz bile ayni kurallar gecerlidir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...