Ücretli Oyun ve Uygulamaları Bedava Yüklemek VİDEO ANLATIM. Need For Speed:Shift, NDrive, Picsel Sm.

Hafıza kartınız dolmuş olabilir biraz yer açın.Olmuyorsa hafıza kartındakileri bilgisayara yedekledikten sonra hafıza kartını telefondan biçimlendirin.

TozteL

Üye
arkadaşlar ben denedim hepsi çalıştı..ama arkadaşlar benden size bi tavsiye sakın ve sakın telefonunuza güncelleme yapmayın çok sorun yaşarsınız

frager

Üye
XXJK1 e ügüncelledim eski yöntemle olmuyor hafıza karının üstünde kırmızı bi çizgi war
__@@bada_applications@@__ adlı klasöre OspHomeExt adlı klasör geldi hepsi o klasöre yüklenio fakat isim fln hiç bişii gözükmüo yardım pls bu yüzden isimlerini bilmediimiz için uygulamları spoof edemioruz

...................................................

frager

Üye

kardeşim olmuyor yığın bellek seçince hafıza kartının üstünde kırmızı çizgi çıkio normal spoof edilen klasördeki dosyalrın hepsinn içi boş gözüküo JID da kalsam jk1 de olmasa düzelirmi acaba?

benden daha bilgili arkadaşlar var forumda nasıl yapılcağını açıklar elbet

.........................................................

frager

Üye

yahu ayarı dediin ayar bende sana bunu anlatamiorum tek sebebi biçimlendirmem miş biçimlendirince düzelio oraları seçmeynce ztn hafıza kartına nasıl yüklenecek zır cahil deilis ama ilgin için çok tşkr

bumin__

Üye
yahu ayarı dediin ayar bende sana bunu anlatamiorum tek sebebi biçimlendirmem miş biçimlendirince düzelio oraları seçmeynce ztn hafıza kartına nasıl yüklenecek zır cahil deilis ama ilgin için çok tşkr
arkadaşlar kartı falan biçimlendirmeyin yukarıda yazılanlar cacık ..hakan denen nick kopyala yapıştır yaparak hep aynı şeyi yapıyor.

Http

Üye
konuyu bence kaldırın yada kendiniz yapmaya çalışın bişeyler çünkü arkadaş kendine site açıp konuyuda silmiş kaldırın bunu artık burdan.

frager

Üye
dünden itibaren düzelti dün yaptım mutluyum bada xxjk1 1.2 versiyon ile

Mehmet

Emekli Yönetici
Konu kapatılmıştır