Öneri Ücretli Oyun/uygulama Önerisi Almak Istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Ücretli Oyun/uygulama Önerisi Almak Istiyorum
Arkadaşlar İninal Card aldımda,özelliklr ücretli oyun satın alacağım.Ama güzel uygulamalar varsa alabilirim. Oyun konusuna gelince Bende Olan ücretli uygulamalar:
Aphalt 8,
Manuganu(Çok çok güzel Türk geliştiricinin oyunu),
Fruit Ninja,
Angry Birds,
Fragger,
Gravity Guy,
İstunt 2
Monster İsland,
Toilet People
Wheres My ? serisi bulunmakta.

Şu oyunları düşünmüyorum: Cut the rope serisi, angry birds serisi,NBA jam,futbol oyunları.

Aphalt 7 düşünüyorum fakat 8 varken almak mantıklımı bilemiyorum.Bu dediklerime göre uygun olarak akıcı önerebileceğiniz bir oyun var mı?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Xbox bölümü de güzel oyunlar var mağazanın
:sirit:bu arada

MaxipmaN

Üye
asphalt7ye hiç gerek yok

alical33

alical33

Üye
moliplayer alabilirsin film izliyosan telde
çoklu format desteği var modern combat halo spartan assault gibi oyunlarıda alabilirsin zevkine kalmış

nokia13

Üye
Real Racing al dicemde oyunun üçü çıktı rezil Windows ikisini 11 ttlye veriyor siz düşünün üstelik üçü çıksa 1 gb ramdan aşağı olursa hiç birşey bilmiyorum ios utanmasa 256 mb ramli tellere realracinr3 çıkaracak biz 512 mb ramli telefonlarda oyun oynuyamıyoruz tebrikler Windows

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Evet başka oyun önerecek kişiler yokmu ?

Tmobile

Tmobile

Üye
bike race asphalt8 aldım bende şimdi :D

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Rayman Jungle Run,Order & Chaos,Modern Combat 4,N.O.V.A.3,
Halo: Spartan Asslt.(Özellikle bu),Lets Golf 2,Amazing Alex,Mass Effect:Infiltrator

Oyunlarını önerir misiniz? Hangilerini önermessiniz?

Son düzenleme:
Tmobile

Tmobile

Üye
Rayman Jungle Run,Order & Chaos,Modern Combat 4,N.O.V.A.3,
Halo: Spartan Asslt.(Özellikle bu),Lets Golf 2,Amazing Alex,Mass Effect:Infiltrator

Oyunlarını önerir misiniz? Hangilerini önermessiniz?
amazing alex eğlenceli halo hiç sevmedim rayman jungle run bende alıcam.modern combat 4 ve nova 3 öneririm :D

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
amazing alex eğlenceli halo hiç sevmedim rayman jungle run bende alıcam.modern combat 4 ve nova 3 öneririm :D
Abi görüyor musun ya koskoca Windows phone genel bölümündeki arakadaşlar cevap yazmıyorda android kullanan olarak sen yazıyorsun. Çok saolasın cevapların için.Rayman Jungle alınca özel pm atar mısın ?

narnia16

narnia16

Üye
Abi görüyor musun ya koskoca Windows phone genel bölümündeki arakadaşlar cevap yazmıyorda android kullanan olarak sen yazıyorsun. Çok saolasın cevapların için.Rayman Jungle alınca özel pm atar mısın ?
Rayman jungle run ı kesinlikle öneririm bağımlılık yapıyo ama yakında yenisi çıkacaktı isterseniz onuda bekleyebilirsiniz :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
angry birds star wars 1
angry birds star wars 2 kesinlikle indirmeye değer