aa-tolga
Üye
bu nokia 5228 e olurmu ...??
dahili gps i varsa olur.
bu nokia 5228 e olurmu ...??
6500 slide a olmuyo galiba zaten 6500 slide a uygun navigasyonda bulamadımuygun navigasyon bilen varsa yardımcı olurmusunuz
kardeş bunda internete bağlantı hedefleri gitti birdaha yeni erişim noktası ekledim internete bağlanırken web işlemi gerçekleştirilemiyor
Biraz daha açık anlatsan ya beceremedim
--------------- Ekleme ---------------
Konum aranıyor diyor kalıyor öyle ya
Bu saçma konuya 370 cevap gelmiş. :S
Arkadaşlar bu denilen şey pire için yorgan yakmaktan başka bir şey değil. Konumlama ayarlarından şebeke modunu kapatırsınız olur biter. Ne gerek var internetin fişini çekmeye?
Teşekkürler bilgiler için fakat interneti falan silince bu sefer normal internete girememe gibi bir sorun olmazmı hocam ?
Birde bu yardımcı gps i açık tutup navigasyon yaptıgımızda ne kadar ücret gidiyor acaba 100mb paket kullanıyorumda yetermi diye hesap etmek icin(bağlanmaya çalıştıgımda paket internetimden alır sanırım ekstra bir ücret yansımaz degilmi opaketin haricinde ?) aylıgında örnek 5km lik bir navi için ne kadar byte kullanır ortalam bir bilginiz varmı hocam ?
Ben bir yerde yardımlı+şebeke destekli açık ise baglantıda toplamda 10kb a yakın veri aktarıyor diye okudum bu dogrumu yani bir baglanışta gidecegimiz yere kadar kopmaz isek toplamda 10kb mı gidicek örnek internet paketimizden? biraz uzun oldu kusura bakmayın ama bilgi verebilriseniz cok sevinirim teşekkürler...
Anladım teşekkürler şebeke destekliyi kapatayım ama işte 100mb internet paketi zaten kullandıgım icin eğer kullanımım onu karşılarsa yardımlı gps i açık tutucam daha hızlı olması açısından.Sanırım gps interneti kullanırken bu paketimden yiyecek degilmi yani internet paketini kullanmayıp farklı bir ücret getirmicek ?
Tamamdır teşekkürler hocam zaten güncel faturayı ve internet paketini sürekli takip edicem bu ay sürpprizle karşılaşmaıym diye sağolun ilginiz ve cevaplar için...
bn neden bu ayarları göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
veya bunu nbana mail olarak atabilme imkanı varsa srvinirim
[email protected]