Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar.

Sponsorlu Bağlantılar

sanitorium

Üye
6500 slide a olmuyo galiba zaten 6500 slide a uygun navigasyonda bulamadım :) uygun navigasyon bilen varsa yardımcı olurmusunuz

hulkerem

Üye
kardeş bunda internete bağlantı hedefleri gitti birdaha yeni erişim noktası ekledim internete bağlanırken web işlemi gerçekleştirilemiyor

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bunda internete bağlantı hedefleri gitti birdaha yeni erişim noktası ekledim internete bağlanırken web işlemi gerçekleştirilemiyor

sim kartı cıkarıp takın hepsi gelir.

Till_Lindemann

Till_Lindemann

Üye
Biraz daha açık anlatsan ya beceremedim :(

--------------- Ekleme ---------------

Konum aranıyor diyor kalıyor öyle ya

canmrtcan

Üye
teşekkürler güzel paylaşım

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
sony de var mı t700 çok karıştırma fırsatım olmuyor da

Lacrymosa

Üye
Bu saçma konuya 370 cevap gelmiş. :S

Arkadaşlar bu denilen şey pire için yorgan yakmaktan başka bir şey değil. Konumlama ayarlarından şebeke modunu kapatırsınız olur biter. Ne gerek var internetin fişini çekmeye?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Bu saçma konuya 370 cevap gelmiş. :S

Arkadaşlar bu denilen şey pire için yorgan yakmaktan başka bir şey değil. Konumlama ayarlarından şebeke modunu kapatırsınız olur biter. Ne gerek var internetin fişini çekmeye?

yardımlı gps i kapatmazsanızda para öderseniz.

adoket

Üye
Teşekkürler bilgiler için fakat interneti falan silince bu sefer normal internete girememe gibi bir sorun olmazmı hocam ?

Birde bu yardımcı gps i açık tutup navigasyon yaptıgımızda ne kadar ücret gidiyor acaba 100mb paket kullanıyorumda yetermi diye hesap etmek icin(bağlanmaya çalıştıgımda paket internetimden alır sanırım ekstra bir ücret yansımaz degilmi opaketin haricinde ?) aylıgında örnek 5km lik bir navi için ne kadar byte kullanır ortalam bir bilginiz varmı hocam ?

Ben bir yerde yardımlı+şebeke destekli açık ise baglantıda toplamda 10kb a yakın veri aktarıyor diye okudum bu dogrumu yani bir baglanışta gidecegimiz yere kadar kopmaz isek toplamda 10kb mı gidicek örnek internet paketimizden? biraz uzun oldu kusura bakmayın ama bilgi verebilriseniz cok sevinirim teşekkürler...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bilgiler için fakat interneti falan silince bu sefer normal internete girememe gibi bir sorun olmazmı hocam ?

Birde bu yardımcı gps i açık tutup navigasyon yaptıgımızda ne kadar ücret gidiyor acaba 100mb paket kullanıyorumda yetermi diye hesap etmek icin(bağlanmaya çalıştıgımda paket internetimden alır sanırım ekstra bir ücret yansımaz degilmi opaketin haricinde ?) aylıgında örnek 5km lik bir navi için ne kadar byte kullanır ortalam bir bilginiz varmı hocam ?

Ben bir yerde yardımlı+şebeke destekli açık ise baglantıda toplamda 10kb a yakın veri aktarıyor diye okudum bu dogrumu yani bir baglanışta gidecegimiz yere kadar kopmaz isek toplamda 10kb mı gidicek örnek internet paketimizden? biraz uzun oldu kusura bakmayın ama bilgi verebilriseniz cok sevinirim teşekkürler...

sebeke desekliyi acarsanız fatura cok yüksek gelir yardımlı gps i açarsanız .baglanmak istediğiniz konuma göre net bir miktar cıkmaz .ne kadar kapalı alanda bağlanırsanız okadar artar .ben 1ay kullandım.7 tl geldi ancak kacsefer oradan bğlantı ihtiyacı hissederse fatura okadar artar.

internet bağlantıızı silmezsiniz. sadece konumlama yöntemlerinden tümleşil gps secili olsun ve konumlama sunucusuda kapalı olsun yeter.ücret ödemezsiniz.

adoket

Üye
Anladım teşekkürler şebeke destekliyi kapatayım ama işte 100mb internet paketi zaten kullandıgım icin eğer kullanımım onu karşılarsa yardımlı gps i açık tutucam daha hızlı olması açısından.Sanırım gps interneti k ullanırken bu paketimden yiyecek degilmi yani internet paketini kullanmayıp farklı bir ücret getirmicek ?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Anladım teşekkürler şebeke destekliyi kapatayım ama işte 100mb internet paketi zaten kullandıgım icin eğer kullanımım onu karşılarsa yardımlı gps i açık tutucam daha hızlı olması açısından.Sanırım gps interneti kullanırken bu paketimden yiyecek degilmi yani internet paketini kullanmayıp farklı bir ücret getirmicek ?

sanırım getirmez.

adoket

Üye
Tamamdır teşekkürler hocam zaten güncel faturayı ve internet paketini sürekli takip edicem bu ay sürpprizle karşılaşmaıym diye sağolun ilginiz ve cevaplar için...

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır teşekkürler hocam zaten güncel faturayı ve internet paketini sürekli takip edicem bu ay sürpprizle karşılaşmaıym diye sağolun ilginiz ve cevaplar için...

sonucu bizede anlatın...

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Eline sağlık :)

alone__07

Üye
bn neden bu ayarları göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim
veya bunu nbana mail olarak atabilme imkanı varsa srvinirim
[email protected]

Üst Alt