ya kardeş ben garmin felan filan pek anlamam böyle şeylerden ovi maps yüklü son sürüm 3.06 bunu nasıl ücretsiz kullanabilirim bilgin varsa sana zahmet paylaşırsan çok iii olur
Ben Nokia N86 8MP kullanıcısıyım.
Bu söylediğiniz ayarları yaptım fakat bağlantı yok diyor GPS verisi kısmında.
Ovi haritalarda ise oturum açın fln diyor.
N86 da nasıl uygulayacağım bunu?
kardeş sağolasın yazdın bilgilendirdin ama hiçbir işe yaramıyor dediğin ayarları yatım bulki gidesin hani haritaları bile göstermiyo ama wlan la yada şebekeyle bağlan hemen buluyo
arıza olsa kontör varkende bulmaz demi ama kontör varken buluyo tabi kontörlerde gidiyo sorun telefonda deil bence kardeş
bilmiyorum artık dediğin gibi yaptım ama neyse
cok teşekkürler güzel bilgiler için...
hocam mrb;N97 kullanıcısıyım bahsedilen ayarları yaptım fakat haritalara girdiğimde 'seçenekler' > 'araclar' > 'çevrim içi ol'u seçin diyo. yapıyorum yine aynısı çıkıyo yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
kardeşim c6 kullanıyorum ben dediklerini yaptım ama navigasyonu açtığım zaman gps bekliyor diyor sürekli öyle kalıyor konumumu belirlemiyor ne yapmam lazım yardımcı olursan sevinirim
agaa bende n97 varr yaptım olmadıı yardımcı olucan mı:S
kardeş çok sağolasın dediğin ayarları yaptım ücretsiz giriyo önceden gps bulamıyormuş ondan giremiyormuşum sağolasın birde yardımlı gps de açık olsa sorun olurmu yoksa sadece tümleşikmi açık kalsın