Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar.

Sponsorlu Bağlantılar

ca_sus

Üye
ya kardeş ben garmin felan filan pek anlamam böyle şeylerden ovi maps yüklü son sürüm 3.06 bunu nasıl ücretsiz kullanabilirim bilgin varsa sana zahmet paylaşırsan çok iii olur

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeş ben garmin felan filan pek anlamam böyle şeylerden ovi maps yüklü son sürüm 3.06 bunu nasıl ücretsiz kullanabilirim bilgin varsa sana zahmet paylaşırsan çok iii olur

zaten ucretsiz sadece ayarları 1. sayfada anlattıgım gibi yaparsanız kontur gitmez

0rqanizma

Üye
Ben Nokia N86 8MP kullanıcısıyım.
Bu söylediğiniz ayarları yaptım fakat bağlantı yok diyor GPS verisi kısmında.
Ovi haritalarda ise oturum açın fln diyor.
N86 da nasıl uygulayacağım bunu?

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Ben Nokia N86 8MP kullanıcısıyım.
Bu söylediğiniz ayarları yaptım fakat bağlantı yok diyor GPS verisi kısmında.
Ovi haritalarda ise oturum açın fln diyor.
N86 da nasıl uygulayacağım bunu?

konumlarım veya yer ikonundan konumlama yöntemleri gerisi yazdığım gibi.

ca_sus

Üye
kardeş sağolasın yazdın bilgilendirdin ama hiçbir işe yaramıyor dediğin ayarları yatım bulki gidesin hani haritaları bile göstermiyo ama wlan la yada şebekeyle bağlan hemen buluyo

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sağolasın yazdın bilgilendirdin ama hiçbir işe yaramıyor dediğin ayarları yatım bulki gidesin hani haritaları bile göstermiyo ama wlan la yada şebekeyle bağlan hemen buluyo

acık alanda bulabilir.işe yaramıyorsa telefonunuzda arıza olabilir.

ca_sus

Üye
arıza olsa kontör varkende bulmaz demi ama kontör varken buluyo tabi kontörlerde gidiyo sorun telefonda deil bence kardeş

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

ca_sus

Üye
bilmiyorum artık dediğin gibi yaptım ama neyse

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum artık dediğin gibi yaptım ama neyse

5800 larda konumlama sunucusu kapalı olarak ayarlı değilse devamlı gprs ile koordinat bulmaya calısıyor.ama kapalı olunca sadece tümleşik gps secili ise gps ile koordinat bulmaya calısıyor.

gevezece54

Üye
cok teşekkürler güzel bilgiler için...

ismail_0695

Üye
hocam mrb;N97 kullanıcısıyım bahsedilen ayarları yaptım fakat haritalara girdiğimde 'seçenekler' > 'araclar' > 'çevrim içi ol'u seçin diyo. yapıyorum yine aynısı çıkıyo yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

bebecarter

Üye
kardeşim c6 kullanıyorum ben dediklerini yaptım ama navigasyonu açtığım zaman gps bekliyor diyor sürekli öyle kalıyor konumumu belirlemiyor ne yapmam lazım yardımcı olursan sevinirim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
hocam mrb;N97 kullanıcısıyım bahsedilen ayarları yaptım fakat haritalara girdiğimde 'seçenekler' > 'araclar' > 'çevrim içi ol'u seçin diyo. yapıyorum yine aynısı çıkıyo yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Garmin kullanın.

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim c6 kullanıyorum ben dediklerini yaptım ama navigasyonu açtığım zaman gps bekliyor diyor sürekli öyle kalıyor konumumu belirlemiyor ne yapmam lazım yardımcı olursan sevinirim

iç mekanda baglanmaz dısaroya cıkıp bekleyin 1dk civarında bağlanır.konumlama yöntemlerinde sadece tümleşik gps secili olacak.

azeri20

Üye
agaa bende n97 varr yaptım olmadıı yardımcı olucan mı:S

ca_sus

Üye
kardeş çok sağolasın dediğin ayarları yaptım ücretsiz giriyo önceden gps bulamıyormuş ondan giremiyormuşum sağolasın birde yardımlı gps de açık olsa sorun olurmu yoksa sadece tümleşikmi açık kalsın

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çok sağolasın dediğin ayarları yaptım ücretsiz giriyo önceden gps bulamıyormuş ondan giremiyormuşum sağolasın birde yardımlı gps de açık olsa sorun olurmu yoksa sadece tümleşikmi açık kalsın

evet ucret ödemek istemiyorsan sadece tümleşik gps secili olsun

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Teşekkürler

Üst Alt