Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar.

Sponsorlu Bağlantılar

oksijen78

Üye
kardeş eline sağlık en sonunda kesildi şu para gitme olayı..

vtrnr

Üye
bu ayarları e71 nasıl yapcaz peki

--------------- Ekleme ---------------

e 71 için ayarlar nasıl yardım lütfennnn

simaros

simaros

Üye
ya 5800 nasıl yapacam yaaaaaaaaaaa

oaysav

Üye
ben ücretsiz navigasyon için aa.tolganın(Binbaşı dediklerini yaptım ama sonrasında bağlantı kurulamadı. açtığımda dünkü bağlandığım son yeri gösteriyor. bulunduğum konumu göstermiyor. okuduğuma göre Nokia 5800 Xpressmusic Garmin diye birşey kurmam gerekiyormuşş. siteye yönlendirildiğinde ücretli bir şey çıktı. Bunu yüklemezsem navigasyon kullanamazmıyım. yardımcı olursanız sevinirim. Bu garmin telefonumda yüklümüdür. Yeni aldığım için bilmiyorum. aa Tolganın ilk sayfada söylediklerinin hepsi harfiyen tamam. Hiç bir eksiklik yok . Aştığımda internete bağlanılsın mı diyor hayır diyorum. gelen ekranda dün en son bağlandığım yer görüüyor. bulunduğum konum değil. YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

Binbaşı Tolga yeni oldugumuzdan dolayı sana özel mesajda atamıyoruz. Msn kullanmıyormussunuz. Tel ile görüşme şansımız yok mu acaba gopilotluk yapsanız.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
ya ben bunu x6 da yapıyorum haritaya girdiğimde internet bağlantısı yok seçenekler-araçlar-çevrimiçi ol'u seçin dio seçiyorum internet bağlantısı yok diyor ne yapmalıyım

tamam bunu hallettim ancak navigasyona bağlandığımda gps bekleniyor diyor neden bulunmuyor

efee93

Üye
5800 da haritalarda olmuyor mu?
garmin yüklemek zorunlu mu acaba?

MeLaNKoliaTDK

MeLaNKoliaTDK

Üye
3- Ayarlar-Tel ayarları - Bağlantı -Hedefler
İnternet ve Wap servislerindeki erişim noktalarını sil.Wlan olanlar hariç.
(wlan özelliği olmayan telefonlarda onlarıda silin.)
Artık tüm navigasyon programları ile internet ücreti ödemeden navigasyon yapabilirsiniz.

Burda neleri silicegiz daha açıklayıcı yazarmısın ?? :S

newtonmusty91

Üye
usta n97 içinde geçerlımı anlamadım. yer seçiyorum sür dıyorum önceden mavi bi rota gösterıyodu artık göstermiyor

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

AlpReis

AlpReis

Üye
teşekkür

samet211

Üye
bugün nokia 5800 aldım.. En çok istediğim şey navigasyondu..
iki tane telefon çıkardı birinde navigasyon paketi yüklü ve içinden araç kiti vardı diğeri ise sadece telefon..
ben navigasyon paketi yüklü olanı aldım.. Bugün bağlanmaya çalıştım kontor gitti.

tam olarak ne yapmam gerekiyor.. içinde yüklü olan navigasyon paketi yeterli mi.. yardımlarınızı beklerim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
bugün nokia 5800 aldım.. En çok istediğim şey navigasyondu..
iki tane telefon çıkardı birinde navigasyon paketi yüklü ve içinden araç kiti vardı diğeri ise sadece telefon..
ben navigasyon paketi yüklü olanı aldım.. Bugün bağlanmaya çalıştım kontor gitti.

tam olarak ne yapmam gerekiyor.. içinde yüklü olan navigasyon paketi yeterli mi.. yardımlarınızı beklerim

1.sayfadaki anlattığım ayarları yapı.
bence en iyisi garmin.

samet211

Üye
bu ayarları yaptım bu seferde hiç bulmuyor...

Üst Alt