asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: Iyi hayirli olsun. Birde okudugunu yapsan on numara olacak ama malesef okudugunu yapmamak gibi bir aliskanligin varr Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun dostum konu üst olmuş
yaren_dede' Alıntı: Iyi hayirli olsun. Birde okudugunu yapsan on numara olacak ama malesef okudugunu yapmamak gibi bir aliskanligin varr Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun dostum konu üst olmuş
yaren_dede Üye Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: hayırlı olsun dostum konu üst olmuş Genişletmek için tıkla ... Eyvallah dostum söylemesen haberim yoktu valla simdi farkettim
asigsasi' Alıntı: hayırlı olsun dostum konu üst olmuş Genişletmek için tıkla ... Eyvallah dostum söylemesen haberim yoktu valla simdi farkettim
yaren_dede Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: dedigin yerde ama görmüyo Genişletmek için tıkla ... Anil lutfen oku ve yap lutfen "oku" skın dosyaları nasıl eklenır: simdi yapacagınız şey zip dosyasını açıp zip içindeki klasör ve dosyaları işaretleyip "UltimateCustomClockWidget" klasörü içine bırakmak sonrasında widget menusunden widgeti ekleyebilirsiniz. Son düzenleme: 14 Ocak 2014
AnıL-D' Alıntı: dedigin yerde ama görmüyo Genişletmek için tıkla ... Anil lutfen oku ve yap lutfen "oku" skın dosyaları nasıl eklenır: simdi yapacagınız şey zip dosyasını açıp zip içindeki klasör ve dosyaları işaretleyip "UltimateCustomClockWidget" klasörü içine bırakmak sonrasında widget menusunden widgeti ekleyebilirsiniz.
yaren_dede Üye Konu Sahibi Mad EagLe' Alıntı: aynen burayı diyorum orada görünmesin istiyorum Genişletmek için tıkla ... Halis bak buldum istedigin gibi @Mad EagLe Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Mad EagLe' Alıntı: aynen burayı diyorum orada görünmesin istiyorum Genişletmek için tıkla ... Halis bak buldum istedigin gibi @Mad EagLe Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yaren_dede Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: ayrica uygulamayi kullanabiliyorum Genişletmek için tıkla ... En sonunda basarmissin
yaren_dede Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: Azmin gücü Genişletmek için tıkla ... Naail kullanilir konu actim baktinmi
yaren_dede Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: Hayir niye bakayimki Genişletmek için tıkla ... Belki para bulursun
yaren_dede Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Nasil olmus