yaren_dede Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: altbar seninki gibi olmadi abi Genişletmek için tıkla ... Anil degismesini istedigin uygulamanin uzerine basili tut secenek gelecek yerini degistir tikla ordan istedigin iconu sec ok
AnıL-D' Alıntı: altbar seninki gibi olmadi abi Genişletmek için tıkla ... Anil degismesini istedigin uygulamanin uzerine basili tut secenek gelecek yerini degistir tikla ordan istedigin iconu sec ok
yaren_dede Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: Abi direk dediğin yere skinleri attim görmüyor ya Genişletmek için tıkla ... Link ver bakim ne yapiyon
AnıL-D' Alıntı: Abi direk dediğin yere skinleri attim görmüyor ya Genişletmek için tıkla ... Link ver bakim ne yapiyon
yaren_dede Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: dediğin gibi buraya atiyom direk ama olmuyor 3 klasör var ama burda hangine atim Genişletmek için tıkla ... Anil bak ne yazdiysam onu yap yeterli! Ben o klasorlerin adini yazmismiyim?
AnıL-D' Alıntı: dediğin gibi buraya atiyom direk ama olmuyor 3 klasör var ama burda hangine atim Genişletmek için tıkla ... Anil bak ne yazdiysam onu yap yeterli! Ben o klasorlerin adini yazmismiyim?
yaren_dede Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: Hayir ama normal buraya atincada görmüyo Genişletmek için tıkla ... Anil verde bakayim su dosyaya
AnıL-D' Alıntı: Hayir ama normal buraya atincada görmüyo Genişletmek için tıkla ... Anil verde bakayim su dosyaya
yaren_dede Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: Hangi doayayi verim senin dedigin dosyaya atiyom görmüyo Genişletmek için tıkla ... Anil ben simdi kendimi intihar edicem ok. Sen biraz bekle geliyorum
AnıL-D' Alıntı: Hangi doayayi verim senin dedigin dosyaya atiyom görmüyo Genişletmek için tıkla ... Anil ben simdi kendimi intihar edicem ok. Sen biraz bekle geliyorum
yaren_dede Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: Abi tmm ya kullanmiyom senden önemli degil uygulama Genişletmek için tıkla ... Dodyayi zip yap ekle diyorum anlamiyorsun ben ne yapayim?
AnıL-D' Alıntı: Abi tmm ya kullanmiyom senden önemli degil uygulama Genişletmek için tıkla ... Dodyayi zip yap ekle diyorum anlamiyorsun ben ne yapayim?
yaren_dede Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: Zip zaten hepsi kullanmiyorum kafanida ağritiyorum kullamicam Genişletmek için tıkla ... Turkce anlasamicaz galiba arkadas verde bakayim suna
AnıL-D' Alıntı: Zip zaten hepsi kullanmiyorum kafanida ağritiyorum kullamicam Genişletmek için tıkla ... Turkce anlasamicaz galiba arkadas verde bakayim suna
yaren_dede Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: Yok abi veremem zamaninda üzdüm simdi o yanilgiya düsmücem Genişletmek için tıkla ... Anil ne iciyosan soylede bende iciyim bari
AnıL-D' Alıntı: Yok abi veremem zamaninda üzdüm simdi o yanilgiya düsmücem Genişletmek için tıkla ... Anil ne iciyosan soylede bende iciyim bari
yaren_dede Üye Konu Sahibi AnıL-D' Alıntı: Sildim tekrar yükledim düzeldi abi yemin ederim gözükmüyodu Genişletmek için tıkla ... Iyi hayirli olsun. Birde okudugunu yapsan on numara olacak ama malesef okudugunu yapmamak gibi bir aliskanligin varr
AnıL-D' Alıntı: Sildim tekrar yükledim düzeldi abi yemin ederim gözükmüyodu Genişletmek için tıkla ... Iyi hayirli olsun. Birde okudugunu yapsan on numara olacak ama malesef okudugunu yapmamak gibi bir aliskanligin varr