Tavsiye Ucbrowser Nasıl Speed Moda Alınıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Ucbrowser Nasıl Speed Moda Alınıyor?
?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Öncelikle arkadaşım bu mükemmel hazırlanmış ve forum anlamını tam olarak yansıtan konu için çok teşekkürler. Yazdığın içerikten binlerce kullanıcımız yararlanacak sayende.

Soruyu "Konu" bölümünde sorma teknolojin de ufkumuzu genişletiyor. Daha önce hiç denenmemiş ve eksikliği şimdiye kadar hissedilen bir sorundu eline sağlık.

Kurduğun kurallı cümleler, sorununu başlık kısmında kategorize etmen ve konunun içerisine girdiğimizde, detaylıca yaptığın anlatımın(öncesi, sorunun görünümü, olası sebepleri ve son olarak fikir yürütmen) tam bir ders niteliğinde.

Bence bu konu üst konu olmalı diyen arkadaşlar sayfalarca yorum yazacaklar ve beyin fırtınası gerçekleştireceğiz. Bu arada
Nokia Lumia Kullanıcıları Kulübü ve
Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım konularının varlığı hiç gözümüze çarpmayacak tamamen gereksiz konular haline gelecek.

Sorunun cevabını tırnak işaretlerinin arasında bulabilirsin : "."

Umarım tüm arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir(!)

PS: Burada "ironi" üslubuyla bir kaç anlatım yapmaya çalıştım, iğneleyici üslubumla ise forum kurallarını hatırlatmak istedim. Anlatmak değil hatırlatmak! Çünkü herkes üye olurken bunları okuyor, anlıyor ve kabul ediyor.

Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, OozyStaw, Esendağlı ve 2 diğerleri

respection123

Üye
Bencede üst konu olmalı !

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur
ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Saçma sapan şeyler için konu açanların sonu gelmeyecek galiba

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
sizi bilmem ama benimde cevabını bulamadığım Bi soruyduen azında bir bir kullanıcıya daha faydası oldu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

sağ üst köşedeki aşagı ok tuşuna dokunup speed mode butonunu aktif edebilirsiniz ama arkadaşlarımızın da belirttiği gibi neden var olan konulardan soru sormak yerine her soru ve sorun için konu açma gereği hissediliyor. Sabit konularda sorun ve sorunlarınızı iletin mutlaka cevaplayan birileri olacaktır. :locked:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

:locked: x 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt