Öncelikle arkadaşım bu mükemmel hazırlanmış ve forum anlamını tam olarak yansıtan konu için çok teşekkürler. Yazdığın içerikten binlerce kullanıcımız yararlanacak sayende.
Soruyu "Konu" bölümünde sorma teknolojin de ufkumuzu genişletiyor. Daha önce hiç denenmemiş ve eksikliği şimdiye kadar hissedilen bir sorundu eline sağlık.
Kurduğun kurallı cümleler, sorununu başlık kısmında kategorize etmen ve konunun içerisine girdiğimizde, detaylıca yaptığın anlatımın(öncesi, sorunun görünümü, olası sebepleri ve son olarak fikir yürütmen) tam bir ders niteliğinde.
Bence bu konu üst konu olmalı diyen arkadaşlar sayfalarca yorum yazacaklar ve beyin fırtınası gerçekleştireceğiz. Bu arada
Nokia Lumia Kullanıcıları Kulübü ve
Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım konularının varlığı hiç gözümüze çarpmayacak tamamen gereksiz konular haline gelecek.
Sorunun cevabını tırnak işaretlerinin arasında bulabilirsin : "."
Umarım tüm arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir(!)
PS: Burada "ironi" üslubuyla bir kaç anlatım yapmaya çalıştım, iğneleyici üslubumla ise forum kurallarını hatırlatmak istedim. Anlatmak değil hatırlatmak! Çünkü herkes üye olurken bunları okuyor, anlıyor ve kabul ediyor.
Saygılarımla.