Uçankuş ve Pazar Keyfi yayından kaldırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
Uçankuş ve Pazar Keyfi yayından kaldırıldı
Show TV yıllardır yayınladığı Uçankuş ve Pazar Keyfi'ni yayından kaldırararak
Can Tanrıyar'la yollarını ayırdı. Dün akşam Uçankuş'un yerine Siyaset Meydanı yayınladı, bu pazardan itibaren de Pazar Keyfi yok...

Show TV yıllarca yayınladığı Televole'den sonra Uçankuş olarak devam eden Can Tanrıyar'ın programını geçtiğimiz hafta kaldırmaya karar vermişti. Uçankuş yerine Siyaset Meydanı'nı yayınlamayı, geçtiğimiz hafta yayınlanan Beyaz Show'dan önce karar verdi Show TV yönetimi.
Bu kararını da dün akşam uyguladı ve Siyaset Meydanı Uçankuş'un yerine ilk kez dün akşam yayınlandı. Bugün ise bir sürpriz gelişme daha oldu ve Show TV, Can Tanrıyar'a Pazar Keyfi'ni de yayından kaldırdığını bildirdi.
Show TV böylece yıllardır çalıştığı Can Tanrıyar'la yollarını ayırırken, Şansal Büyüka'lı Televole döneminden sonra devam eden Uçankuş ve Pazar Keyfi'ni de bitirerek magazinden tamamen çıkmış oldu.
Medyatava

karides

Üye
Bu ve buna benzer programların yıllar boyunca bu ülke insanında açtığı sosyal yaralar hemen kapanmaz. Darısı tümüyle manevi sömürü temeline dayanan sabah programlarına ve haber vermeyi unutan haber bültenlerine.

FerreT

FerreT

Üye
Walla en iyisini yapmış Show Tv hep destek Tam destek..Sabahın 10 da açıyorum kanalları ya kadın programı ya bu onu seviyor o onu seviyor insanın içi kaldırmıyor artık birinin dur demesi gerekiyordu..Sırf Reyting uğruna insanların psikolojisini bozan kanalları buradan kınıyorum

ouSahin

ouSahin

Üye
yemin ederim çok sevindim:heyo::heyo:

reklam yapmak için özel hayatlarını öne süren ve aptal aptal dialoglarla gündemi meşkul eden gençlerin beynini yıkıyıp yaptıkları sanatla degil özel hayatlarıyla dialoglarla bir yerlere gelmeye çalışan insanları izlemek gerçekten mide bulandırıyordu bu yüzden tv izlemekten bıkmıştımm....

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
bizde tv yok onun için beni pek etkilemedi açıkcası

kurt bey

kurt bey

Üye
sanki vatandaşı düşündüklerindenmi kaldırdırlar programları. kesin çıkarları uyuşmamıştır merak etmeyin onların yerini dolduracak programlar bulurlar yine hiç bişi olmasa bi yarışma koyarlar olduda bitti maşallah:ehe

euprates

euprates

Üye
allah buttür programları kaldıranladan razı olsun.... kökleri kurutulur insallah YÜRÜ BE RÜTÜK KİM TUTAR SENİ........

FerreT

FerreT

Üye
Şimdiki çocuklar Çocukluğunu yaşamıyor..Açıyorlar T.V yi karşılarında Kadının sesi yok Boşanmak istemiyor..O onunla kavga ediyor çocuk ister istemez televizyonu kapatıyor peki neye yöneliyor?

Çocuk Ya internet cafeye yada Daha kötü şeylere yöneliyor..Bizim zamanımızda Öyle değildi açardık T.V yi izlerdik Casperı,Şirinleri,Pokemonu yazık Bu T.V sahiplerinin insanlara yaptıklarına... gerçekten yazık ! !

mservank

mservank

Üye
bayağı sevindim bi de kadın programlarıyla gerekesiz ve saçma diziler kaldırılsa çok güzel olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt