Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"imzalıdır sertifika istemez güle güle kullanın." diye bi ibare kullanmısın! BEn yukledım ve sertıfıka hatası verdı telefon. Bu telefon işlerinde yeniyim yardım edebilirmisin?
"imzalıdır sertifika istemez güle güle kullanın." diye bi ibare kullanmısın! BEn yukledım ve sertıfıka hatası verdı telefon. Bu telefon işlerinde yeniyim yardım edebilirmisin?
Symbian telefonları anlamak zor gerçektende yeni versiyon telefonlarda malesef sertifika istiyor eski sürümlerde sorunsuz yükleniyor yani telefon modelinden daha önemli bir şey var o da versiyon.
tugay__25
Üye
saol tşk
drnoname
Üye
Program hala internete bağlanmaya çalışıyor. Ayrıca bazı flv dosyalarını çalıştırmıyor. N78 in hiç bir yazılıma ihtiyaç duymadan açabildiği FLV dosyalarını bile açamıyor. Ayrıca oynatma esnasında takılmalar oluyor. Bu arada telefon i550w... yinede teşekkürler emeğiniz için.
azadekral
Üye
arkadasım kurdum ben ama nosval tel hafızasındakılerı nsaıl oynatacagımı da buldum ama wlan uzerınden nasıl ınetrnete baglanıp video ızleyeblırım bulamadım?bu ozellıgı yok mu yoksa ben mı yanlıs anladım?
eger yoksa facebook takı vıdeoları ızleyebılecegım bır progamın var mı yardımcı olabılır mısın?telefonu yenı aldım da N79
hayabusa77
Üye
zaten n series flash playerla açıyo flv leri ama diğer türler için teşekkürler