UC Player v2.1 Sertifikalı (FLV, AVI, WMV, MKV, 3GP, 3GPP, MP4) Destekler

Sponsorlu Bağlantılar

mewan

Üye
Teşekkürler.

alemin_adami61

Üye
wmv dosyasını duraklatarak oynatıyor kardeşim bi yolu varsa açıklarmısn

Emperian

Emperian

Üye
tşk ederim :)

adilekci

adilekci

Üye
Eyvallah kardeş ... telefona video atıyordum çoğunu açamıyordu

kral7

kral7

Üye
saol gardaş

ucar_14

Üye
bir de N73 te çalışsa çok duraklamalı oynatıyor

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
bulentba

bulentba

Üye
çok saol:yuru

farfar31

Üye
teşekkürler kaliteli paylaşım,video izleme olayı sorundu oda halloldu sayende :)

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Türk Genci 18

Türk Genci 18

Üye
teşekkürler.........

mucox5

Üye
dünden beri flv açacak program arıyordum sagol

LaNCeR41

Üye
cok saol program için yanlız

"imzalıdır sertifika istemez güle güle kullanın." diye bi ibare kullanmısın! BEn yukledım ve sertıfıka hatası verdı telefon. Bu telefon işlerinde yeniyim yardım edebilirmisin?

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
cok saol program için yanlız

"imzalıdır sertifika istemez güle güle kullanın." diye bi ibare kullanmısın! BEn yukledım ve sertıfıka hatası verdı telefon. Bu telefon işlerinde yeniyim yardım edebilirmisin?

Symbian telefonları anlamak zor gerçektende yeni versiyon telefonlarda malesef sertifika istiyor eski sürümlerde sorunsuz yükleniyor yani telefon modelinden daha önemli bir şey var o da versiyon.

tugay__25

tugay__25

Üye
saol tşk

drnoname

drnoname

Üye
Program hala internete bağlanmaya çalışıyor. Ayrıca bazı flv dosyalarını çalıştırmıyor. N78 in hiç bir yazılıma ihtiyaç duymadan açabildiği FLV dosyalarını bile açamıyor. Ayrıca oynatma esnasında takılmalar oluyor. Bu arada telefon i550w... yinede teşekkürler emeğiniz için.

azadekral

azadekral

Üye
arkadasım kurdum ben ama nosval tel hafızasındakılerı nsaıl oynatacagımı da buldum ama wlan uzerınden nasıl ınetrnete baglanıp video ızleyeblırım bulamadım?bu ozellıgı yok mu yoksa ben mı yanlıs anladım?
eger yoksa facebook takı vıdeoları ızleyebılecegım bır progamın var mı yardımcı olabılır mısın?telefonu yenı aldım da N79

hayabusa77

hayabusa77

Üye
zaten n series flash playerla açıyo flv leri ama diğer türler için teşekkürler

Üst Alt