Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkur ederim n78 e kurdum .filmleri açarken durarak çalıştırıyor.muhtemelen benim cep in yeterince hizlı olmadıgından dolayı olabilir daha kuvvetli bir cepte daha iyi sonuc alanlar varsa yazsın.......
Aleksandra
Üye
Paylaşım için çok teşekkürler kardeşim...
Ama nedense mp4 formatındaki videoları oynatırken çok fazla takılıyor... Ve genelde takılma video izlenme durumunu çok kötü etkiliyor... Bu konuda bir yardımın olabilir mi acaba...
Goodbye046
Üye
hocam iyi güzel paylaşım sagolasın da bu program ile nette video izleme işi oluyor mu ? mesela facedeki videolar yada dailymotion tarzı sitelerde video acıyor mu ?
e1b1
Üye
teşekkürler kardeşim..
tahtalo
Üye
tesekkurler
Silinen Üye 1518837
Kapalı Hesap
tesekurler guzel paylasım
noluftu
Üye
Teşekkürler. Amacım Opera MObile'ın facebook'tan indirdiği mp4 uzantılı dosyaları açmaktı. Fakat dosyaları bir türlü gösteremedim.
Çeviriniz ve emeğiniz için tekrar teşekkürler..
ramacon99
Üye
tşşkrlr
bahadirokay
Üye
ellerine sağlık artık şey izliyebilirim
djtevfik
Üye
eline saglik senin gibi herkes programlari imzali verse.devamini dierim
erdo37
Üye
cok güzel
toxi89
Üye
arkadaşlar 6720 de flv dosyalarını açabilen varmı bende çalışmadı..?
turakine
Üye
Bu programı C5-00'a kurdum. Problemsiz çalıştı ancak sürekli net'e bağlanmaya çalışıyor. Dikkat arkadaşlar kontörler uçabilir.. Emeğinize sağlık..