Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saol ama videoları çok yavaş yüklüyor birde ağır ağır oynatıyor
sonicorcist
Üye
teşekkürler
serkaaa
Üye
çok sagol eline saglık
petrucci82
Üye
yav abi 64 ram la 128 ram la olacak işler değil bunlar..eğer aletin desteklemediği modda bir video açarsanız bunun gibi codec programlar kurmalısınız tıpkı pc gibi ama bu aletler o kadar hızlı deği(pc gibi)..örneğin pc de gom player kurdunuz ve avi formatlı bir video açtınız bu program size saniyelik hareketlerle açtığınız video yu convert ederek açıyor..ve bunu en az 1800 ghz işlemcilerle yapıyor ki 1800 ghz işlemci kalmadı neredeyse benimki mesela 2670 ghz ve çift çekirdek yani çarpı iki...şimdi gelelim telefona bende 5800 var 396 ghz işlemci ve 128 ram var..84 kullanıcıya ayrılmış.yani yanından bile geçmez.yani bu işi yapamaz.yani siz böle filmler izlemek istiyorsanız bu programlar yerine video converter kullanıp videolarınızı telefonunuzun desteklediği formatlara çevirip afiyetle izleyeceksiniz..dönüştüreceksiniz..iyi seyirler..
yav abi 64 ram la 128 ram la olacak işler değil bunlar..eğer aletin desteklemediği modda bir video açarsanız bunun gibi codec programlar kurmalısınız tıpkı pc gibi ama bu aletler o kadar hızlı deği(pc gibi)..örneğin pc de gom player kurdunuz ve avi formatlı bir video açtınız bu program size saniyelik hareketlerle açtığınız video yu convert ederek açıyor..ve bunu en az 1800 ghz işlemcilerle yapıyor ki 1800 ghz işlemci kalmadı neredeyse benimki mesela 2670 ghz ve çift çekirdek yani çarpı iki...şimdi gelelim telefona bende 5800 var 396 ghz işlemci ve 128 ram var..84 kullanıcıya ayrılmış.yani yanından bile geçmez.yani bu işi yapamaz.yani siz böle filmler izlemek istiyorsanız bu programlar yerine video converter kullanıp videolarınızı telefonunuzun desteklediği formatlara çevirip afiyetle izleyeceksiniz..dönüştüreceksiniz..iyi seyirler..
Kardesim 6300 3gp diye biliyorum doğrumudur? Ve bu programi indirmeden 3gp formatli film izleyemiyormuyum telefonumda?
hassan27
Üye
sagol kardeş
--------------- Ekleme ---------------
eline saglık kardeş
ak4877
Üye
teşekkürler
tirex03
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hasan5564
Üye
teşekkürler
deathrebellious
Üye
alt yazı ekleyebiliyormuyuz
carmelo_001
Üye
yaa arkadaşlar nolur yardımcı olun 5800 xm var bende ama bu uygulamalar telefona uyumlu olmadığı için hata veriyor v31.0.101.c02.01 tel sürümüm nolur yardım pls
brayn09
Üye
epeydir regisrer istemeyen bir video oynatıcı arıyordum inşallah bu olur
faiksevgi
Üye
tesekkurler 5800 da yukluyorum aciyorum ama hiv biseye basamiyorum menu falan aktif degil
hussky
Üye
sıtedekı en duzgun calısan vıdeo player bu tesekkurler
RioKkSis
Üye
Dostum programı kurdum ama açmış olduğu flv dosyasını yavaş çalıştırıyor sanki ağır çekim çekilmiş görüntü gibi acaba başka bir ayarımı var telim N96 tel büyük hafızasına yükledim anlamadım acaba neden?