• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Üç çekirdek AMD sayesinde dizüstü bilgisayarlarda ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Üç çekirdek AMD sayesinde dizüstü bilgisayarlarda ...
AMD üç çekirdeği dizüstü bilgisayarlara getirme planlarına hayat vermeye başladı.

AMD dizüstü segmentinde pek başarılı olamadığından dolayı dizüstülere üç çekirdeği getirerek bu alanda kullanıcıların dikkatini çekmeyi amaçlıyor.2010'un ikinci yarısında Danube platformunda Phenom II X3 N820 adında piyasaya sürülecek.

Bu model hakkında aslında fazla bir bilgiye sahip değiliz.35 Watt TDP'ye ve 1,5 MB önbelleğe sahip olması dışında tabiki. N820 dört çekirdekli olan N920 nin tek çekirdeğinin kaldırılmış hali olduğunu söyleyebiliriz.İki model aynı özelliklerde fakat aralarındaki tek fark çekirdek sayıları.Hızları konusunda henüz bir bilgi verilmedi.

Yazı bana aittir...

Ekli dosyalar

hakan.c

hakan.c

Üye
bence 1.5 mb az 3 çekirdekli bir işlemcide.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu konuyu açmak için çok uğraştım ... ama 1 yorum var .. :( of off

Symbiont

Üye
Bencede 1.5m çook Az Benim Pentium.M de bile 2 mb önbellek var umarım ısı ve performans değerleri beklenenin üstünde çıkar

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
bence 1.5 mb az 3 çekirdekli bir işlemcide.

Bende bu işe anlam veremiyorum Elinde 3 TAMPERLİ kamyonun var ama kasası az her çekirdeğe en az P4 kadar ön bellek verilmeliydi İşlem hacminde sıkışıklık çıkardıktan sonra İsterse 5 çekirdekli olsun :sopa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt