UC Browser v9.0.1.317 S^3 pf51 (Build13062614) Resmi Sürüm (10.07.2013) UNSigned Türkçe Metyuu

Sponsorlu Bağlantılar

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
UC Browser v9.0.1.317 S^3 pf51 (Build13062614) Resmi Sürüm (10.07.2013) UNSigned Türkçe Metyuu

UC Browser intenet tarayıcının yeni resmi sürümü

Değişiklikler v9.0:
[*] Sanal Klavye:
S60V5 ve Symbian 3 sanal klavye ile URL'leri ve arama öğelerine hızlı giriş yapabilirsiniz.
[*] Sıcak konu (haber) Kategori Ekranı:
En son sıcak konular bilen ilk olmak ister misiniz? Arama çubuğuna kontrol ettiğinizden emin olun.
[*] Arayüz Optimizasyonu:
S60V5 ve Symbian3 bir Akıllı Telefon-gibi tasarımı ile optimize Arayüzün keyfini çıkarın.
[*] Geliştirilmiş Otomatik Doldurma:
Harfi yumuşak belirli URL'leri veya arama terimleri girin ve daha doğru olan yakın sözlerle otomatik bulun.
[*] Hızlı Arama Ayarı:
"insert" düğmesini kullanarak, artık rahatlıkla Hızlı Arama için favori web sitesi bağlantıları ekleyebilirsiniz.
[*] Hata düzeltmeleri:
Yükleme ilerleme çubuğunu gösterme. Ayrıca artık Ovi Store'dan uygulama indirmek mümkün.​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MEHMET ÇİFTÇİ

suleymaneser

suleymaneser

Üye
teşekkürler inşallah adres veya metin girerken yeni bi pencere yerine opera gibi oldugu yere yazılır bu sürümde. Deneyip yazacağım..

- - - Eklendi - - -

yok artk gerçekten operayı kaldırmanın vakti geldi diyedüşünüyorum.
Buradan klavye yapımcılarına duyrulur şu uc nin klavyesini heryerde istiyorumm :)
binlerce kez teşekkürler opera ciddi anlamda bitmiştir artık benim için

Anil-D

Anil-D

Üye
:tşk:

suleymaneser

suleymaneser

Üye
sorun şu ki sadece arama veya url girerken yeni klavye geliyor. Ama yinede çok güzel.
Yakında düzeltilecektir diye umuyorum

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

CABBAR

CABBAR

Üye
Şu anda UC'den yazıyorum. Gayet Güzel görünüyor fakat o sanal klavyeyi keşke her yerde kullanabilsek. Bu mesajı yazmak için başka bir pencere açması çok Kötü

magnumxx

Üye

habbuj

habbuj

Üye

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

cingiz_7

Üye
uff lutfen yardim edin ben indirdim ama tele yuklenmio sertifkat hatasi yaziyo lutfen yardim edin tel modeli nokia 700

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi
uygulama unsigned olduğundan yüklemen için telefonu hacklemen lazım

brutual00

Üye
Valla çook çook teşekkürler eline sağlık

metyuu

metyuu

Üye
    Konu Sahibi