uc browser kullananlara soru?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
uc browser kullananlara soru?
herkes uc browseriın indirmde hızlı olduğunu söylüyor...orjinal sitesinden indirdim sizce nden indireceği dosyayı çabucak 4 -5 kb gibi küçük bir boyutunu indiriyor

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
.jad uzantılı dosya indiriyorsundur yada dosyada hata vardır

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
yo mp3 indiriyorum..senelerdir opera ile indiriyordum şimdi ise oupeng kullanıyorum sıkıntı olmuyor..merak edip birde uc browseri deneyeyim dedim ayarlar felan her şey tıkırında ama doğru gitmeyen şeyler var:)

Astrosman

Astrosman

Üye
Mp3 veya program oyun inmiyor bende ucden son sürüm.. Sorun ne ki?

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
icimden bir ses bu program düşündüğün gibi kıytırık hiç uğraşma diyor:D

R.A.M

R.A.M

Üye
operadan şaşma bütün s40 s60 tarayıcıları kullandım opera kadar hızı ve performansı vermedi

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
operadan şaşma bütün java tarayıcıları kullandım opera kadar hızı ve performansı vermedi nokia 7230 opera mini 6.5 ile jet gibi giriyo internete

yooo opera mininin pabucu dama atıldı onu geç:D oupeng artık var..zaten tahmin ediyordum bu uc browserin kıytırık bir şey olduğunu da bir test etmek istedim:)

R.A.M

R.A.M

Üye
yooo opera mininin pabucu dama atıldı onu geç:D oupeng artık var..zaten tahmin ediyordum bu uc browserin kıytırık bir şey olduğunu da bir test etmek istedim:)
s60 telefonum pelt olduğundan bilmiyorumda :D s40 operadan başka tarayıcı yok adam gibi

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
R.A.M

R.A.M

Üye
Bende bıktım s40 Dan biraz para olsa e72 flan alacam ya da androidli telefon

R.A.M

R.A.M

Üye
alırsan androidden şaşma...symbian öldü can cekisiyor:)
haklısın android daha geniş uygulama açısından symbian öldü dediğin gibi sadece nokia telefonunda var sanırsam ama android samsung, htc vs bir çok telefonda

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
haklısın android daha geniş uygulama açısından symbian öldü dediğin gibi sadece nokia telefonunda var sanırsam ama android samsung, htc vs bir çok telefonda

androiddeki programlar daha gelişmiş en iyisi o..gerisi fos artık..benim için sorun değil ben seviyorum telefonumu ama almak isteyen samsung htc ve lg den şaşmasin

R.A.M

R.A.M

Üye
öyle ama androidli telefon almak isteyince 600 lirayı gözden cıkarmak lazım.

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
600 belki veririmde 1000 2000 vermem gider altıma 131 flan çekerim :D

750den yukarı para vermem telefona zaten 750 diyorum ama onu da vermem:D 1000 2000 verenin aklından zoru olduğunu düşünürüm o parayla çok iyi bir bilgisayar alınır

R.A.M

R.A.M

Üye
750den yukarı para vermem telefona zaten 750 diyorum ama onu da vermem:D 1000 2000 verenin aklından zoru olduğunu düşünürüm o parayla çok iyi bir bilgisayar alınır
evet o kadar para yatırmaya deymez sonuçda telefon bu alıyosun 1 ay sonra hevesin kaçıo :D

ismail

ismail

Üye
Normal cepnetle zayıf operaya farkını wifide koyuyor ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt