operadan şaşma bütün java tarayıcıları kullandım opera kadar hızı ve performansı vermedi nokia 7230 opera mini 6.5 ile jet gibi giriyo internete
oupeng artık var..zaten tahmin ediyordum bu uc browserin kıytırık bir şey olduğunu da bir test etmek istedim
s60 telefonum pelt olduğundan bilmiyorumdayooo opera mininin pabucu dama atıldı onu geçoupeng artık var..zaten tahmin ediyordum bu uc browserin kıytırık bir şey olduğunu da bir test etmek istedim
![]()
s40 operadan başka tarayıcı yok adam gibis60 telefonum pelt olduğundan bilmiyorumdas40 operadan başka tarayıcı yok adam gibi

Bende bıktım s40 Dan biraz para olsa e72 flan alacam ya da androidli telefon

haklısın android daha geniş uygulama açısından symbian öldü dediğin gibi sadece nokia telefonunda var sanırsam ama android samsung, htc vs bir çok telefondaalırsan androidden şaşma...symbian öldü can cekisiyor![]()
haklısın android daha geniş uygulama açısından symbian öldü dediğin gibi sadece nokia telefonunda var sanırsam ama android samsung, htc vs bir çok telefonda
öyle ama androidli telefon almak isteyince 600 lirayı gözden cıkarmak lazım.
600 belki veririmde 1000 2000 vermem gider altıma 131 flan çekerimevet mali açıdan külfetli..yapacak şey yok..

600 belki veririmde 1000 2000 vermem gider altıma 131 flan çekerim![]()
1000 2000 verenin aklından zoru olduğunu düşünürüm o parayla çok iyi bir bilgisayar alınırevet o kadar para yatırmaya deymez sonuçda telefon bu alıyosun 1 ay sonra hevesin kaçıo750den yukarı para vermem telefona zaten 750 diyorum ama onu da vermem1000 2000 verenin aklından zoru olduğunu düşünürüm o parayla çok iyi bir bilgisayar alınır

Normal cepnetle zayıf operaya farkını wifide koyuyor![]()