ia.phlvn
Üye
-
Konu Sahibi
-
olacağını sanmam da niçin kurmak istiyorsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu adresten Ubuntu yüklemeyi düşünüyorum fakat yükleyince eski veriler silinir mi onu bilmiyorum. Birde sisem özelliklerine göre kasma olur mu Ubuntu da sizce ?
Sistem Özellikleri:
Windows Vista Home Premium
2.10 GHz Intel(R) Core2 Duo
400 GB HDD
4GB Ram
Kardeş Ubuntuyu kurmadan önce işine yarar bütün dosyaları bi flash disk'e veya dvd ye kopyala bütün verileri siliyor....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu adresten Ubuntu yüklemeyi düşünüyorum fakat yükleyince eski veriler silinir mi onu bilmiyorum. Birde sisem özelliklerine göre kasma olur mu Ubuntu da sizce ?
Sistem Özellikleri:
Windows Vista Home Premium
2.10 GHz Intel(R) Core2 Duo
400 GB HDD
4GB Ram
Sistemin güzel. Win7 ya da Win8 yükle.
Yükledim kaldırmayı bile düşünüyorum tekrar. Teşekkürlerben kullanıyorum müthiş bişey winxp den geçiş yaptım bi daha windws a dönmeyi düşünmüyorum eğer yüklemeye karar verirsen yardımcı olabilirim.
ayrıca kasma diye bişey yok hemde lisans sorunun olmaz güncellemeler kendiliğinden gelir ilk başlarda sistem farkına alışman biraz can sıkıcı olabilir biraz kurcalarsan çabucak öğrenirsin bide linux sistemler 30 gb hdd,500 mb rm de bile stabil çalışır bide sürücü derdin olmaz yüklediğin anda ubuntu donanımını tanır ve çalıştırır.nette driver aramana gerek yok sadece webcam linux uyumlu olmazsa çalışmaz ama linux uyumlu webcam win7 den çok daha ucuz genede çoğunu tanır
- - - Eklendi - - -
sorun ne
- - - Eklendi - - -
pardon neden kaldırmak istediğini anlamadım
Ubuntu Tavsiye Etmem Çünkü; ßi arkadaşım yükledi ve çok karışık bi Windows Sistemi Win7 yada Win8 Tavsiye Ederim.
kasma yapmıyor ama bu nokia hastalığı gibi alışmışım bu düzene daha rahat geliyorVista sorunlu, kasma olması çok normalKasma falan olmaz Ubuntu'da sanırım
Oyun oynamıyorsan her türlü ubuntu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?