Ubuntu yükleyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Ubuntu yükleyeceğim
[h=2] bu adresten Ubuntu yüklemeyi düşünüyorum fakat yükleyince eski veriler silinir mi onu bilmiyorum. Birde sisem özelliklerine göre kasma olur mu Ubuntu da sizce ? [/h]
Sistem Özellikleri:
Windows Vista Home Premium
2.10 GHz Intel(R) Core2 Duo
400 GB HDD
4GB Ram

El-CD

Üye
olacağını sanmam da niçin kurmak istiyorsun

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
olacağını sanmam da niçin kurmak istiyorsun

Vista açılışta kasıyor ve yakın bir zamanda windows'un üst versiyonuna geçemeyeceğim. Aslında asıl sebebi Ubuntunun görselliği ve bir abimin sürekli ısrarlarıdır.. Özgürlüğü yaşayacakmışım

Kardeş Ubuntuyu kurmadan önce işine yarar bütün dosyaları bi flash disk'e veya dvd ye kopyala bütün verileri siliyor....

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Ubuntuyu kurmadan önce işine yarar bütün dosyaları bi flash disk'e veya dvd ye kopyala bütün verileri siliyor....

yok silinmedi. E sürücüsüne yükledim. C de de vista duruyor. Pek beğenmedim ama bakacaz artık...

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Sistemin güzel. Win7 ya da Win8 yükle.

oflu250

Üye
ben kullanıyorum müthiş bişey winxp den geçiş yaptım bi daha windws a dönmeyi düşünmüyorum eğer yüklemeye karar verirsen yardımcı olabilirim.

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi
ben kullanıyorum müthiş bişey winxp den geçiş yaptım bi daha windws a dönmeyi düşünmüyorum eğer yüklemeye karar verirsen yardımcı olabilirim.
Yükledim kaldırmayı bile düşünüyorum tekrar. Teşekkürler

oflu250

Üye
ayrıca kasma diye bişey yok hemde lisans sorunun olmaz güncellemeler kendiliğinden gelir ilk başlarda sistem farkına alışman biraz can sıkıcı olabilir biraz kurcalarsan çabucak öğrenirsin bide linux sistemler 30 gb hdd,500 mb rm de bile stabil çalışır bide sürücü derdin olmaz yüklediğin anda ubuntu donanımını tanır ve çalıştırır.nette driver aramana gerek yok sadece webcam linux uyumlu olmazsa çalışmaz ama linux uyumlu webcam win7 den çok daha ucuz genede çoğunu tanır

- - - Eklendi - - -

sorun ne

- - - Eklendi - - -

pardon neden kaldırmak istediğini anlamadım

ia.phlvn

Üye
    Konu Sahibi

Windows'a alışmışım bu rahat geliyor bana. Fontlar falan düzgün durmuyor stabil değiller ubuntuda. İlgin için teşekkürler

muqiwara

Üye
Ubuntu Tavsiye Etmem Çünkü; ßi arkadaşım yükledi ve çok karışık bi Windows Sistemi Win7 yada Win8 Tavsiye Ederim.

15097

Üye
Vista sorunlu, kasma olması çok normal Kasma falan olmaz Ubuntu'da sanırım

Oyun oynamıyorsan her türlü ubuntu

oflu250

Üye
bende bitakım sorunlar yaşadım ama ubuntu türkiye forum diye biyer var orda her sorununu halledersin windows xp den güncellemelerini kaldırıyor yani finişh sırasıyla diğerleride aynı akıbete uğrayacak.ubuntu ise sürüm yükseltmelerini internetten güncelleme gibi gönderiyor bi uyarı geliyor yükle diyor yüklüyorsun okadar lisans yok ücret yok ***** yok yok,ayrıca en önemlisi güvenlik duvarı virüs tarayıcı hiçbişeye gerek yok hemen pes etme biraz öğrendikten sonra inan bana windws la harcadığın zamanı kayıp sayacaksın ben ilk seferde format bile atamamıştım 2.3. denemeden sonra ancak,şimdi ise ubuntu ve diğer linux türevlerinin özelleşrililebilirği beni kendine hayran bırakıyo bide oyun meselesi var ondada oyunlar var nexuiz mesela daha varda bu örnek youtubede yaz bak bide wine diye bi program var windows oyunlarını bile kurup oynayabiliyorsun.son olarak linux dünyasında her soruna çözüm vardır .sistemi istedğin gibi kendine göre ayarlayıp kolayca kullanabilirsin.

- - - Eklendi - - -

ben 1 yıla yakın birzamandır ubuntu kullanıyorum şuan 12.04 sürümü mevcut 10. ayda 12.10 final sürümü yayınlanacak hemen kuracağım şuanki sistem lts 5 yıl garantili destek.windowsta 2 ayda 1 format ve pat diye çöküveriyordu bunda ise böyle bi sorun yok.terar dene veya iyice bi öğren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...