aleranol Üye Ubuntu kendi sitesinde 2013q4 yazıyor. Ben 1 yıl beklemek istemiyorum ya arkadaş bu yıl telefonlar birden çağ atladı. Çok yenilik oldu. Ubuntu 8 çekirdekler 2 kat daha iyi gpular 1080p(gerek olmasa da) Artık ne olur ileride bilemem.
Ubuntu kendi sitesinde 2013q4 yazıyor. Ben 1 yıl beklemek istemiyorum ya arkadaş bu yıl telefonlar birden çağ atladı. Çok yenilik oldu. Ubuntu 8 çekirdekler 2 kat daha iyi gpular 1080p(gerek olmasa da) Artık ne olur ileride bilemem.
pRime. Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Nexus a şubatta geliyor.tüm cihazlar için 2013 3. Yada 4. Çeyreğinde gelecek Genişletmek için tıkla ... nexusa gelen imaj bitmemiş imaj. bir sürü bug ve eksiği olacaktır. 2013 sonlarındaki imaj stabil sürüm olacak.
~N.A.W.Y~' Alıntı: Nexus a şubatta geliyor.tüm cihazlar için 2013 3. Yada 4. Çeyreğinde gelecek Genişletmek için tıkla ... nexusa gelen imaj bitmemiş imaj. bir sürü bug ve eksiği olacaktır. 2013 sonlarındaki imaj stabil sürüm olacak.
PriZm Üye pRime.' Alıntı: nexusa gelen imaj bitmemiş imaj. bir sürü bug ve eksiği olacaktır. 2013 sonlarındaki imaj stabil sürüm olacak. Genişletmek için tıkla ... Şubat ta nexus için tam sürüm,diğer cihazlar için 2013 sonu deniliyor
pRime.' Alıntı: nexusa gelen imaj bitmemiş imaj. bir sürü bug ve eksiği olacaktır. 2013 sonlarındaki imaj stabil sürüm olacak. Genişletmek için tıkla ... Şubat ta nexus için tam sürüm,diğer cihazlar için 2013 sonu deniliyor
[ENGİN] Üye sedef46' Alıntı: kardeş n9 için bi opera mini varmı ben kaçtane yüklediysem açmadı bilginiz varsa yardım edin Genişletmek için tıkla ... N9 için opera mini yok maalesef
sedef46' Alıntı: kardeş n9 için bi opera mini varmı ben kaçtane yüklediysem açmadı bilginiz varsa yardım edin Genişletmek için tıkla ... N9 için opera mini yok maalesef
pRime. Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Şubat ta nexus için tam sürüm,diğer cihazlar için 2013 sonu deniliyor Genişletmek için tıkla ... nerde denmiş?
~N.A.W.Y~' Alıntı: Şubat ta nexus için tam sürüm,diğer cihazlar için 2013 sonu deniliyor Genişletmek için tıkla ... nerde denmiş?
PriZm Üye pRime.' Alıntı: nerde denmiş? Genişletmek için tıkla ... Chip ve dh nin haberinde yazıyordu.
PalmerTech Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Chip ve dh nin haberinde yazıyordu. Genişletmek için tıkla ... tam sürüm değil şubatta gelecek olan. kullanıcılar hataları denetleyecekler.
~N.A.W.Y~' Alıntı: Chip ve dh nin haberinde yazıyordu. Genişletmek için tıkla ... tam sürüm değil şubatta gelecek olan. kullanıcılar hataları denetleyecekler.
muallim2011 Üye [ENGİN];5702493' Alıntı: N9 için opera mini yok maalesef Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Opera Mobile var galiba: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[ENGİN];5702493' Alıntı: N9 için opera mini yok maalesef Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Opera Mobile var galiba: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız