[ENGİN]
Üye
William Walless ne demişti;MeeGo demek Özgürlüük demekiPhone'a bakınca çok daha özgür.Ayrıca madem öyle neden o kadar işlemci ve gpu gücü hiçbir modelde yok?Şarj için de güzel çözümler var...Multitask olmayabilir ama o kadar müthiş bir cihaz ki -yani haklısın gücünü donanımdan alıyor,ama bu muhteşemliğini değiştirmez;sonuçta elimizde muhteşem bir performans oluyor- bu gibi şeyler fındık kabuğunu doldurmaz.
iPhone'a bakınca çok daha özgür.Ayrıca madem öyle neden o kadar işlemci ve gpu gücü hiçbir modelde yok?Şarj için de güzel çözümler var...Multitask olmayabilir ama o kadar müthiş bir cihaz ki -yani haklısın gücünü donanımdan alıyor,ama bu muhteşemliğini değiştirmez;sonuçta elimizde muhteşem bir performans oluyor- bu gibi şeyler fındık kabuğunu doldurmaz.
ek batarya mesela iyi bir çözüm.benim bahsettiğim arayüz kullanımı değil zaten Allah aşkına doğruyu söyle,internette note mu daha iyi yoksa eksiklikleri hissettirmeyen n9 mu?
evet kafa tutmakta. bu bahsettiğimiz telefondak tarayıcı symbian tarayıcısı değil hatırlatırım. hatta bir karşılaştırma videosu vardı telefon ilk çıktığında iphone 4s ve galaxy s2'ye karşı. madem ayrılamıyorsunuz android cihazlarından size de bir tane almanızı öneririm.kafa tutmak mı?
Evet Serdar tarayıcı symbian ve başka bir tarayıcıya benzemiyor,kaldı ki opera'dan ve firefox'dan çok daha hızlı
evet kafa tutmakta. bu bahsettiğimiz telefondak tarayıcı symbian tarayıcısı değil hatırlatırım. hatta bir karşılaştırma videosu vardı telefon ilk çıktığında iphone 4s ve galaxy s2'ye karşı. madem ayrılamıyorsunuz android cihazlarından size de bir tane almanızı öneririm.
Tamam kızma
evet kafa tutmakta. bu bahsettiğimiz telefondak tarayıcı symbian tarayıcısı değil hatırlatırım. hatta bir karşılaştırma videosu vardı telefon ilk çıktığında iphone 4s ve galaxy s2'ye karşı. madem ayrılamıyorsunuz android cihazlarından size de bir tane almanızı öneririm.
Tamam kızma
[ENGİN];5681573' Alıntı:Evet Serdar tarayıcı symbian ve başka bir tarayıcıya benzemiyor,kaldı ki opera'dan ve firefox'dan çok daha hızlı
aslında hız olarak üçü arasında pek fark yok bence. belli sitelerde birbirlerine fark atabiliyorlar.
öyle deme abi büyük siteleri açmada mozilla filan ama mozillanın tasarımını ve işleyişini hiç beğenmedim ben açıkcası çok kanı gibi
arayüz kullanışsız ama bazı siteleri güzel işliyor ve frame scroll desteği var. hızlı bir tarayıcı inan bana.
arayüz kullanışsız ama bazı siteleri güzel işliyor ve frame scroll desteği var. hızlı bir tarayıcı inan bana.
ya 4 kere şans verdim yükledim sildim bir daha yüklermiyim bilmiyorum ama o başlangıçta ki ağırlığı bitirdi beni o arama yazma yeri vs.
ya 4 kere şans verdim yükledim sildim bir daha yüklermiyim bilmiyorum ama o başlangıçta ki ağırlığı bitirdi beni o arama yazma yeri vs.
Çogu sitede hiç sorun yaratmıyor orjinal tarayıcı hatta digerlerinden daha hızlı açıyor sayfaları orjinalin dokunma hassasiyeti daha iyi
aslında hız olarak üçü arasında pek fark yok bence. belli sitelerde birbirlerine fark atabiliyorlar.
bir video sitesinde dene, çok kullanışlı
[ENGİN];5682392' Alıntı:
Çogu sitede hiç sorun yaratmıyor orjinal tarayıcı hatta digerlerinden daha hızlı açıyor sayfaları orjinalin dokunma hassasiyeti daha iyi
Video içeren sitelerde performansı iyi firefox'un video izlemek için onu kullanıyorum ama genelde orjinal tarayıcı favorim
Napalım nokia utansın tabii utanacak yüzü kalmışsa
tabiki orjinal tarayıcı daha pratik abi. en basitinden kaydırmalar ve zoom iphone gibi akıcı ama işte bazı özellikleri eksik, öyle olunca opera ve firefox imdadımıza yetişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?