Ubuntu nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
Ubuntu nedir ?
evet arkadaşlar nedir

sena5135

sena5135

Üye
ubuntu bedava işletim sistemdir. windows mac OS gibi linux işletim sistemlerinden biridir açık kaynak kodluudur. daha çok pcden iyi anlayanlar kullanıyo ubuntu yabancı bi ülkenin PARDUS var buda türklerin:D yetermi:D

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
şimdi ayrı bir işletim sistemi diyorsun microsoftan ayrımı

CABBAR

CABBAR

Üye

- - - Eklendi - - -

Tamamen ayrı bi sistem Ubuntu. Linux tabanlı bir sistem birçok uygulaması ve kendisi de ücretsiz. Açık kaynak kodludur. Bilgin varsa sen bile geliştirici olabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Virüs bulaşma gibi bir sıkıntısı yok. Çok fazla virüs yazılmıyor Linux için. Ayrıca güvenlik olarak da windows'tan daha ileri seviyede. İlk verdiğim linke bak ayrıntlıl bilgi edinebilirsin

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
yani iyi bişeymi oyun falan oynanır mı

sena5135

sena5135

Üye
yani iyi bişeymi oyun falan oynanır mı
iyi bişey kişiden kişiye. ama oyun olarak sadece linux için yazılmış oyunları oynayabilirsin crysis gta falan unut ama denemeni tavsiye ederim ben pardus kullanıyom ama yanında da win8 var istersen bi dene

eren2934

eren2934

Üye
Androidi gelistirmek icinde bir isletim sistemidir.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
bide açık kaynak kodlu ne demek.

sena5135

sena5135

Üye
istediğin şekilde geliştirebilirsin demek tabiki kod meselesi can sıkan bi mesele

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
yani işletim sistemini istedgmz gbi duzenleyeblrz.

achambo

achambo

Üye
istediğin gibi derken kodlamadan anlıyosan düzenlersin

terminal kullanımı fln. öğrenirsin ben kullanıyodum evdekiler alışamadı ubuntuya geri windowsa döndüm

- - - Eklendi - - -

oyun için istiyosan windows
eğer bilgisayarı kurcalıyım kodlama fln. güvenli olsun diyosan ubuntu

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
kodlamada c# biliyorum biraz kodları girmek icin özel konsolumu var sistemin.

sena5135

sena5135

Üye
kodlamada c# biliyorum biraz kodları girmek icin özel konsolumu var sistemin.

öyle değil o iş gelişmiş kullanıcılar için ama oyun windows uygulamalrı falan bunları unut bence pcyi ikiye ayır bi dene tavsiye ederim

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
peki madem linux tabanlı android sistemde linux tabanlı ozaman ubuntuda android oyunlar oynanırmı.

sena5135

sena5135

Üye
peki madem linux tabanlı android sistemde linux tabanlı ozaman ubuntuda android oyunlar oynanırmı.
güzel yerden yakalamışsın:D bilmem dene ve gör android oyunları windowstada oynaıyo diye biliyom ama. bide android oyunu niye?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
android oyunlarına bayilıyom özellikle defender 2 windowsta oynanıyor evet ama bluestaks mı ne kurckmışn kurarken hata verdi nednse. Ubuntuyu nerdn indireblrm.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bende bunu merak ediyorum mesels bilgisayarım ı açmak için kod mu yazıyorsun geliştiricilere bunun ne faydası var

sena5135

sena5135

Üye
android oyunlarına bayilıyom özellikle defender 2 windowsta oynanıyor evet ama bluestaks mı ne kurckmışn kurarken hata verdi nednse. Ubuntuyu nerdn indireblrm.
ücretsiz olduğu için kendi sitesinden indirebilirsin

- - - Eklendi - - -

Bende bunu merak ediyorum mesels bilgisayarım ı açmak için kod mu yazıyorsun geliştiricilere bunun ne faydası var
bildiğin masaüstü falan var herşey hazır ama daha da kendi istedikleri şekilde düzenlemek için yazılmıştır